Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 11/8

Κριός 

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται όλο και περισσότερο με τον Ερμή στον Λέοντα! Πέρασε όσο πιο όμορφα σήμερα και μην πεις όχι σε μία πρόταση για διασκέδαση και ψυχαγωγία! Θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος και γι’αυτό είναι μία καλή ημέρα η σημερινή, για να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε όλες σου τις δραστηριότητες!

Αν είσαι ελεύθερος, φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, νέες γνωριμίες, ερωτόλογα, αλλά και επικοινωνιακή προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος είναι πιθανά να έχεις σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναίσθημα, συντροφικότητα και βελτιωμένη επικοινωνία με τον σύντροφο σου!

Απέφυγε να κάνεις αγορές σήμερα, γιατί μάλλον είσαι επιπόλαια σπάταλος! Επαγγελματικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

Ταύρος 

Αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή να είναι στο Ζώδιο του Λέοντα, συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι ή σε μία υπόθεση με ακίνητα. Γενικά, η θαλπωρή του σπιτιού, θα σου δώσει αρκετή χαρά σήμερα! Είσαι πλέον σοβαρός και ώριμος και πρέπει τώρα, να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, συναίσθημα, αφοσίωση στους στόχους σου!

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα! Μην παρασύρεσαι σε μία σχέση, που είχες ξεγραμμένη, πριν το σκεφτείς καλά και κυρίως πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις του πρώην σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η διαίσθηση σου, είναι αυτή που θα σου δώσει την απάντηση, για τα προβλήματα της σχέσης σου!

Θετικές επαγγελματικές εξελίξεις θα έχεις, χωρίς ιδιαίτερες όμως αλλαγές! Κάποια επιπλέον έξοδα θα προκύψουν για το σπίτι!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, ετοιμάσου με τον Ερμή στον Λέοντα, για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, μακρινούς συγγενείς, αλλά και γείτονες! Ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα χαρμόσυνο, θα σε κάνει να χαμογελάσεις ξαφνικά! Μέσα από συζητήσεις και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις λύσεις! Νιώθεις απόλυτα συμπαθής και δημοφιλής, μέσα από κοινωνικές επαφές!

Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται άπειρες ευκαιρίες σήμερα, για νέα ερωτικά ξεκινήματα, εξομάλυνση σχέσεων, φλερτ και γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο σου, είναι επιτέλους στα καλύτερα της και μπορείς εύκολα να τον πείσεις, για αυτά που θες εδώ και καιρό!

Σήμερα θα βρεις την λύση για ένα οικονομικό πρόβλημα ή μία επαγγελματική εκκρεμότητα!

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, με τον Ερμή στον Λέοντα, μία επιθυμία σου εκπληρώνεται μετά από υπομονή και επιμονή από μέρους σου! Οργανώσου σωστά και κοίτα τι χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή σου, για να πετύχεις τους σκοπούς σου! Γενικά, η σημερινή ημέρα να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να αποκοπείς από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές και να μιλάς ουσιαστικά, μόνο με ανθρώπους, στους οποίους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη!

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για άπειρες αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο σου! Επιπλέον, συναισθηματική σιγουριά και βεβαιότητα θα απολαύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία σοβαρή ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν περίμενες, γεγονός που θα σε χαροποιήσει πολύ!

Μην αφήνεις την αναβλητικότητα, να σου φέρει επαγγελματικές απώλειες! Οικονομική εύνοια, θα είναι το αποτέλεσμα των συγκυριών σήμερα!

Λέων 

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα, με την βοήθεια του Ερμή από το Ζώδιο σου, είσαι κοινωνικά περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά, γεγονός που θα εμπλουτίσει τον κοινωνικά σου κύκλο! Μπορείς να αναμένεις, καλές σχέσεις με γείτονες, με γνωστούς, αλλά και με αδέρφια! Γενικά, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, χαρούμενες ειδήσεις και νέα, επικοινωνίες και χαρμόσυνες μετακινήσεις!

Αν είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες, αλλά και πολλές παρασκηνιακές ερωτικές επαφές, θα σε ανανεώσουν! Αν ήθελες να συζητήσεις κάτι ή να στείλεις ένα μήνυμα προσέγγισης, κάνε το σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία είναι το κλειδί στον έρωτα σήμερα και θα βρείτε μαζί ωφέλιμες λύσεις!

Επαγγελματικά και οικονομικά θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, τις οποίες οφείλεις να τις εκμεταλλευτείς άμεσα!

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, με το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα, καταφέρνεις και ενδυναμώνεις σημαντικά τον εσωτερικό σου κόσμο, το όραμα σου και τα όνειρα σου, αλλά και την διαίσθηση σου! Έρχονται αποκαλύψεις σήμερα, που θα σε ωφελήσουν, σε αρκετούς τομείς, γι’αυτό οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου! Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου, σε κάθε σου δράση!

Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι απόλυτα ανανεωτικές και θετικές για σένα! Νέες γνωριμίες, επαφές και πιθανότητα να δεις διαφορετικά ένα φίλο σου σήμερα και ίσως ένας μεγάλος έρωτας γεννηθεί, μέσα από μία φιλία! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βελτίωση με την σχέση σου, ιδίως μέσα από ρομαντικές εκδηλώσεις!

Οικονομική εύνοια θα έχεις και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις! Στον τομέα της καριέρας, λόγω κάποιων λαθών που θα κάνεις εξαιτίας της αφηρημάδας σου, θα υπάρξουν μπελάδες!

Ζυγός

Είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα φίλε Ζυγέ, με τον Ερμή στον Λέοντα, που σε κάνει κοινωνικό και πανέτοιμο για αλλαγές, αλλά και ανατροπή! Βρίσκεις τρόπους και ενισχύεις ή εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι σαφώς πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός και δημοφιλής! Επιπλεον, με τις συμβουλές τους, καταφέρνεις και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο!

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση και ωριμότητα, να κάνεις το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλουν γερές βάσεις στα κοινά τους όνειρα και επιδιώξεις! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά στο εργασιακό σου περιβάλλον, απλά φρόντισε, αυτός ο έρωτας να μείνει κρυφός!

Προοδεύεις επαγγελματικά, αφού η απόδοση σου και οι ικανότητες σου αναγνωρίζονται! Οικονομικά προσοχή, γιατί βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού!

Σκορπιός 

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον Ερμή στον Λέοντα και να ασχοληθείς με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Με τα λόγια σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό στον άλλο, αποπνέοντας σοβαρή γοητεία και σοφία! Οφείλεις να δείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου και να βγεις από αυτό απόλυτα κερδισμένος!

Αν είσαι ελεύθερος, νέες αξιόλογες γνωριμίες και ώριμο φλερτ, αναμένονται σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία, θα έχεις! Μία όμορφη και εποικοδομητική ερωτική ημέρα θα έχεις και ο σύντροφος σου θα σου δώσει πολλές χαρές!

Σήμερα, είναι η κατάλληλη ημέρα για οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές και αποφάσεις, αφού η επιτυχία είναι πολύ κοντά!

Τοξότης 

Σήμερα, φίλε Τοξότη, με την βοήθεια του Ερμή στο Ζώδιο του Λέοντα, μπορείς σήμερα να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Είσαι οξυδερκής, ευχάριστος, δημοφιλής και ιδιαίτερα επικοινωνιακός, γεγονός που σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων και σκοπών! Με τον τρόπο αυτό, ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και κερδίζεις ξανά αισιοδοξία και διάθεση για καλοπέραση!

Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και αισθησιασμός χαρακτηρίζουν την σημερινή ημέρα! Ο ερωτισμός και η γοητεία που αποπνέεις, δεν θα αφήσουν τον σύντροφο σου αδιάφορο! Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις ακόμα και με πλάγιους τρόπους, να γοητεύσεις και να σαγηνεύσεις, το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις, φαίνονται πιο προσιτές, λόγω της ισχυρής διορατικότητας σου! Βρίσκεις σήμερα, μία οικονομική λύση που καιρό τώρα έψαχνες!

Αιγόκερως 

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα ο Ερμής στο Ζώδιο του Λέοντα σε καθιστά ιδιαίτερα ικανό να διαβάζεις τις προθέσεις των γύρων σου για σένα! Με όπλα την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου, αλλά και ποιοι πραγματικά είναι ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου! Η σημερινή ημέρα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες!

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις μία ιδιαίτερα συντροφική και τρυφερή η σημερινή μέρα, με επιπλέον πάθος και ρομαντισμό! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για σχέση ή μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική και αρκετά διαφορετική, από αυτό που έχεις συνηθίσει!

Επαγγελματικά πετυχαίνουν οι συνεργασίες σου και είναι τέλειες οι σχέσεις σου με συναδέλφους! Μία οικονομική συμφωνία σήμερα, σε χαροποιεί!

Υδροχόος

Η ημέρα, με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα, χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη και ισορροπία! Ευνοοούνται συνεργασίες, αλλά και γενικά διαπροσωπικές σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται λόγω των δικών σου καλών εκφραστικών μέσων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου! Μετρίασε ωστόσο, κάποιες στιγμές την πολυλογία και άκου και τις ανάγκες των άλλων!

Από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου είναι η σημερινή, αφού θα απολαύσεις συντροφικότητα και ηρεμία, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, ομορφαίνεις και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις! Γενικά η ερωτική ζωή, σου δίνει ικανοποιητικές εξελίξεις, που σε ηρεμούν και σε ανακουφίζουν σήμερα!

Είσαι απόλυτα αποτελεσματικός και λογικός σε επάγγελμα και χρήμα και καταφέρνεις να πετύχεις αυτό που επιθυμείς!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα φέρνει τρεξίματα για υποχρεώσεις και θέματα της καθημερινότητας, με τον Ερμή στο Ζώδιο του Λέοντα! Οφείλεις τώρα να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την εύνοια της σημερινής ημέρας, όπως και την ικανότητα που έχεις για οργάνωση και προγραμματισμό! Σταματάς να είσαι αφηρημένος ή ανώριμος και επικεντρώνεσαι σε θέματα καθημερινότητας, υγείας, ομορφιάς, ευεξίας και διατροφής!

Αν είσαι ελεύθερος, φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες έρχονται και σε χαροποιούν! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου το ταίρισ ου να σε κακομάθει με πάθος και ρομαντισμό! Γενικά μαζί, μία απόλυτα συναισθηματική και τυχερή μέρα, που κυλά ανάλογα με τις επιθυμίες και τους στόχους που έχεις για την σχέση σου!

Στην καριέρα, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, μία συγκυρία σε ανακουφίζει!