Ζώδια Ημερήσια Πρόβλεψη – 28/10/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όχι άλλοι άνθρωποι στη ζωή σου που έχουν παράπονα για το παρελθόν τους, την άδική ζωή και τα ερωτικά κολλήματα! Τελειώσαμε! Έδωσες ακόμη και από το απόθεμα παρηγοριάς. Τώρα οι μόνοι/ες που ζητάς είναι εκείνοι/ες που έχουν γνήσια διάθεση για να ζήσουν!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ας μην επαναλαμβάνομαι… Αφού το παίζεις Ταύρος νέος/α και μόνος/η ψάχνει για ευκαιρίες διασκέδασης, εκτόνωσης ή περιπέτειας, τι θες εδώ να διαβάζεις ημερήσια αστρολογικά tips; Τσακίσου βγες έξω και πέρνα καλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, σήμερα υπάρχουν μόνο οι δικές σου ανάγκες, οι δικές σου απόψεις, τα δικά σου θέλω. Οι άλλοι γύρω σου μπορούν να τα δεχθούν ή να τα απορρίψουν, να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν. Όμως να προσπαθήσουν να σε πείσουν για το αντίθετο; Ας κρατάνε ασπίδα καλύτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Πολλοί/ες Καρκίνοι λες και προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των γύρω τους – μπλαζέ στυλάκι, δήθεν ηρεμία και «Εντάξει μωρέ, περνάω καλά, δεν αγχώνομαι!»… Μέσα όμως βράζει το ηφαίστειο και η ώρα της έκρηξης πλησιάζει. (Μην ανησυχείς, θα μείνει μεταξύ μας…)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, γίνεσαι αφόρητα γοητευτικός/η όταν εκνευρίζεσαι. Μήπως κάποιος/α σήμερα, με το να σε εκνευρίζει, προσπαθεί να σε φλερτάρει, ε; Μήπως;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ωχ ποιος/α θα κάνει το λάθος σήμερα στη δουλειά να σου την πει; Προκαταβολικά τον/την συμπονώ για τη λεκτική καταιγίδα που πρόκειται να πέσει στο κεφάλι του/της. Κατά τα άλλα η κούραση της εβδομάδας έχει αρχίσει να φαίνεται και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να δώσεις άμεσα μερικές ανάσες στο σώμα σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, φυσικά και έχεις διάθεση για κοινωνικότητα και χαλαρούς ρυθμούς σήμερα. Φυσικά και θα φροντίσεις να ξεκαθαρίσεις από το πρωί σε συναδέλφους και συγγενείς πως δεν σε αφορούν για τις επόμενες 24ωρες τα προβλήματα τους και οι φοβίες τους! Κοίτα να δεις που ο Κρόνος σου πάει μερικές φορές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, δεν σηκώνεις τσαμπουκάδες και αντιρρήσεις σήμερα. Δεν είναι σατανικό πως ακριβώς μέρες σαν τη σημερινή θέλουν όλοι/ες να τα βάλλουν μαζί σου;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που είναι τόσο εύκολο να ξεσπάσεις τα νεύρα και την ένταση σου στους λάθος ανθρώπους (συνήθως είναι αυτοί που έχεις πιο κοντά στην καρδιά σου) που θα ήταν προτιμότερο να ανασύρεις άμεσα τον αμυντικό σου μηχανισμό για να τη γλιτώσεις: φύγε μακριά, είτε για μια ώρα είτε για μέρες. (Κι αν θες παρέα, καλοδεχούμενη…)