Ζώδια Ημερήσια Πρόβλεψη – 25/10/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Φυσικά και θα ήθελες να ξυπνήσεις το μεσημέρι γεμάτος από ύπνο και να σε απασχολεί μόνο η βραδινή σου έξοδος. Φυσικά και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από τα δύο ελέω δουλειάς. Φυσικά και σήμερα μπορεί να σε κρατήσουν παραπάνω ΟΜΩΣ σίγουρα δεν θα σε πειράξει. Ο σκοπός σου (αύξηση, προαγωγή, εξασφάλιση) αγιάζει τα μέσα. Για την ώρα…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Επειδή αυτό που πραγματικά θα έχεις ανάγκη στο τέλος της ημέρας (που ναι, θα έχει εντάσεις στη δουλειά με αφορμή τις επιδόσεις σου) θα είναι η παρέα οικιών προσώπων, προτίμησε να κάνεις κάτι ήσυχο απόψε το βράδυ. Ποτέ άλλωστε δεν χρειαζόσουν κάτι περισσότερο από δύο καλούς φίλους και ένα γευστικό κρασί για να χαλαρώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, το να υποστηρίζεις τόσο φανατικά πως οι επαγγελματικοί σου στόχοι είναι το μόνο που σε απασχολεί αυτή την εποχή, δε φαίνεται να σε βοηθά να κατευνάσεις το άγχος που σου προξενούν κάποιες οικογενειακές σχέσεις που βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Μην εκτίθεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ναι, ναι, τα γνωστά σήμερα… Η κοινωνικότητα και οι παρέες δεν σου λένε και πολλά αν δεν περιλαμβάνουν μια υποψία τουλάχιστον ερωτικού ενδιαφέροντος. Ή μήπως τελικά βγαίνεις έξω για να ξεχάσεις κάποιον/α;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μπορεί να ακούγεται κάπως, όμως το μόνο που μερικές μέρες μας κρατά από το να χαθούμε μέσα στις ατέρμονες σκέψεις μας είναι η εργασία. Σήμερα είναι η άμυνα και η σωτηρία σου. Μην σκέφτεσαι, μην θυμάσαι! Δούλευε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, όσο προσπαθείς να βάλεις σε καλούπια τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου, τόσο η εργασιακή καθημερινότητα, το σώμα και η ψυχολογία σου καίγονται σαν υπερφορτωμένες ηλεκτρικές ασφάλειες. Μήπως έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μέρες σαν τη σημερινή θα αντάλλασες άνετα μερικά από τα ακριβότερα υπάρχοντά σου για να επιστρέψει λίγο πάθος και έξαψη στις ερωτικές σου σχέσεις και να μην αναλώνεσαι σε ημίμετρα πρόσκαιρης ικανοποίησης. Αδιέξοδο να το πω;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν σου πρότεινα να λύσεις μερικά φλέγοντα θέματα με φίλους ή και τον/την σύντροφό σου μέσα στα πλαίσια μιας συζήτησης, μάλλον θα βαριόσουν και θα επέλεγες άλλα, λιγότερο ανιαρά μέσα (σεξ, απειλές ή αιχμηρά αντικείμενα). Γιʼ αυτό ακριβώς το λόγο δεν σου δίνω το δικαίωμα επιλογής! Ή με συζήτηση ή άστο καλύτερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Λες και το εσωτερικό σου ρολόι έκανε reset και σήμερα ξυπνάς με φορτισμένες τις μπαταρίες και τις επιθετικές σου αρετές ακονισμένες. Τέρμα το σκυμμένο κεφάλι και η μουγκαμάρα στο γραφείο, τέρμα τα υπονοούμενα συναδέλφων που μένουν αναπάντητα και η ανοχή σε κουβέντες πίσω από την πλάτη σου. Μάχη θέλουν, μάχη θα έχουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κυκλοφορείς μ’ αυτό το βλέμμα «Μη μου πεις τώρα καμιά βλακεία πάλι γιατί θα γίνουμε μπίλιες» και φαίνεται πως είναι αρκετό για να κερδίσεις την ηρεμία σου από τον/την σύντροφό σου ή μερικούς φίλους που έχουν αναγάγει σε hobby να σε πρήζουν. Αμήν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σε μια εποχή που το συναίσθημα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας και φοριέται από μερικούς σαν αξεσουάρ για να γίνουν συμπαθείς, θα πρέπει να αισθάνεσαι το λιγότερο σαν εξωγήινος/η που το φυλάς μέσα σου για ειδικές περιστάσεις. Όμως μερικές φορές είναι επιτακτικό να το εκδηλώνεις στους κοντινούς σου ανθρώπους. Κάντο σήμερα με τον τρόπο που σου ταιριάζει, δηλαδή με πράξεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Φυσικά και όλοι κάνουμε ευχές και ζητάμε μια ευκαιρία για να αποδείξουμε την αξία μας! Αν όμως ήταν να έρχονται έτσι οι ευκαιρίες, όποτε και όπως τις ζητάμε, θα είμαστε όλοι/ες ήδη τρισευτυχισμένοι/ες, ζάμπλουτοι/ες και συναισθηματικά πλήρεις. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και βγες έξω στον κόσμο με διάθεση διεκδικώντας αυτά που θες. Η μέρα το επιβάλλει!