Ζώδια Ημερήσια Πρόβλεψη – 21/12/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τι λες πως θα συμβεί όταν αναμίξεις τη δαιμονισμένη σου διάθεση για ελεύθερο χρόνο, βόλτες, καθαρό αέρα και συζητήσεις με καλούς φίλους, με την κολασμένα απαιτητική και γεμάτη ένταση μέρα στη δουλειά; (Επιτρέπονται όλες οι απαντήσεις που δεν περιέχουν υβριστικά σχόλια…)

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, μήπως να βάλεις ένα όριο στα έξοδα σου; Ναι, μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να ξοδέψεις για τον εαυτό σου, όμως στο τέλος του μισθού περισσεύει πολύς μήνας… Κι αυτό είναι ζόρικο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η διάθεση που επικρατεί αυτή την Δευτέρα είναι: «Μην ασχολείστε μαζί μου όσο εγώ ασχολούμαι με τη δουλειά μου». Όχι, δεν είναι πάντα για κακό να μην λες πολλά λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Φοβίες πάντα θα υπάρχουν στις σχέσεις σου – κανείς/καμιά Καρκίνος δεν μπορεί να τις αποφύγει ακόμη κι αν τις συγκαλύπτει με το ταλέντο Σαιξπηρικού ηθοποιού. Όμως μέρες σαν τη σημερινή έχεις την δυνατότητα να συζητήσεις ανοιχτά γιʼ αυτές με τον/την σύντροφο σου ή τους οικείους σου και νʼ αλαφρώσεις την καρδιά σου. Μη φοβού.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Υπάρχουν κι αυτές οι μέρες που έχεις τον απόλυτο έλεγχο του μυαλού σου και των σκέψεων σου και μπορείς να βάζεις στοπ σʼ όποιον/α έρχεται με διαθέσεις καυγά ή γκρίνιας προς το μέρος σου. Ιδανικό για σήμερα, δεν βρίσκεις;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ίσως κι εσύ ο ίδιος/η ίδια συχνά ασφυκτιάς μέσα στο υπέρμετρο ρεαλισμό σου, όμως μέρες σαν τη σημερινή είναι ακριβώς η συνέπεια και η σοβαρότητα στο χώρο εργασίας σου που εκτοξεύουν την αυτοεκτίμηση σου. Και τότε είναι που μαγνητίζεις με την αύρα σου…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, σήμερα επιτρέπεται να καυχιέσαι για την εργατικότητα σου και να νιώθεις υπερήφανος/η που ανταπεξέρχεσαι ακόμη σε όλες σου τις ευθύνες. Όμως δεν θα το διατυμπανίσεις. Γιατί; Γιατί ξέρεις πως είναι χαρακτηριστικό των γνωστικών να μην καυχιούνται για τις νίκες τους μόνοι τους, αλλά να περιμένουν τον έπαινο απʼ τους γύρω τους…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η εβδομάδα ξεκινά με μια τρελή ιδέα να σου έχει καρφωθεί: αν ζεις έντονα, ακούγοντας το ένστικτο σου και χωρίς να σκέφτεσαι εξαντλητικά, ό,τι και να συμβεί στην επαγγελματική ή προσωπική σου ζωή εσύ θα επιβιώσεις διάολε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στο είμαι καλός/η και είμαι μ****ας. Αυτό μάλλον μερικοί/ες στενοί/ες σου συνεργάτες/συνεργάτιδες σου δεν λένε να το καταλάβουν και επιμένουν να ζουν στην νιρβάνα πως σʼ έχουν του χεριού τους. Για πόσο θα το ανεχτείς ακόμη είπαμε;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, σήμερα, όχι μόνο δεν συγχωρείται η ονειροπόληση στη δουλειά σου, αλλά όποτε πας να το τολμήσεις, θα σε πιάνουν στα πράσα και θα ακούς και παρατηρήσεις από πάνω. Μην δίνεις δικαιώματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να συμπεριφέρεσαι σαν τίγκα στην ορμόνη έφηβος/η με όλους, ακόμη και τα παιδιά σου ή τους γονείς σου, 2) Να μην θες ούτε να σκεφτείς την προοπτική των δουλειών στο σπίτι, 3) Αν είσαι ερωτευμένος/η να το λες, να το δείχνεις, να ουρλιάζεις. Και απαγορεύονται: Ξενέρωτες φοβίες, ανούσιες διαμάχες, υποχωρήσεις που καταστρέφουν τη διάθεση σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα η προσωπική σου ηρεμία είναι απείρως σημαντικότερη από την παρουσία του έρωτα ή την επικοινωνία με τους οικείους σου. Εσύ σήμερα είσαι σημαντικότερος/η για εσένα από οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Μην μπλέκεις λοιπόν σε συζητήσεις και προβλήματα άλλων. Σήμερα κράτα χρόνο για το εσένα και μόνο.