Ζώδια Ημερήσια Πρόβλεψη – 20/10/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η μέρα αφήνει σήμερα μια στυφή γεύση. Ένα αίσθημα πως τίποτα δεν έχει νόημα, πως είσαι αδύναμος/η να ελέγξεις στοιχειωδώς τα πράγματα στην καθημερινότητα σου, ανασφάλεια για το άμεσο μέλλον… Η λέξη κλειδί είναι «αποδοχή», όμως είναι τόσο δύσκολη στην πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ακόμη και αν σήμερα πνιγείς στις αγκαλιές των φίλων και των οικείων σου, ακόμη κι αν καταφέρεις να διασκεδάσεις (που θα τα καταφέρεις αναμφίβολα), ένα τσίμπημα εκεί αριστερά, στο μέρος της καρδιάς θα το νιώσεις. Θα ήθελες τόσο πολύ να είσαι με κάποιον/α που έχασες για πάντα..

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι μια από τις ειρωνείες της ζωής για κάθε Δίδυμο να καταφέρνει να γίνεται σημαντικός/η, επιτυχημένος/η και απαραίτητος/η στην εργασία του αλλά ποτέ να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτήν. Όχι δεν είσαι αχάριστος/η, απλά τα όνειρα που δεν πραγματοποίησες σε στοιχειώνουν μέρες σαν τη σημερινή…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, δώσε στον εαυτό σου μια υπόσχεση σήμερα: «Δεν θα αφήσω κανέναν/καμία να καταλάβει αν έχω πέσει ψυχολογικά ή όχι!». Ο αστρολόγος σου εγγυάται πως αν το υποσχεθείς με κάθε επισημότητα, θα σου πάει γούρι για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, σου έχω ή δεν σου έχω πει να μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά τα λόγια των άλλων (σκέψου τον αστρολόγο να προσπαθεί να πάρει ένα δήθεν δασκαλίστικο ύφος); Κάθεσαι και χαλιέσαι πρωινιάτικο με τα παιχνιδάκια εκείνου/ης που σ’ ενδιαφέρει/ελκύει; Για πάρ’ το πιο χαλαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Φοβάσαι τη μοναξιά περισσότερο από όσο επιτρέπεις στους γύρω σου να καταλάβουν. Η εικόνα της επιστροφής σου σε ένα άδειο από ανθρώπους σπίτι μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά είναι το ανάθεμα της ζωής σου. Και όμως αφήνεις σε κάθε ευκαιρία αυτό το φόβο να γίνει άμυνα και κυνισμός – δηλαδή τα όπλα με τα οποία σκοτώνεις τα συναισθήματά σου. Γιατί άραγε;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, σήμερα μπορείς στο εργασιακό σου χώρο να είσαι και επιμελής σε σημείο που σε μπερδεύουν οι συνάδελφοι σου για τον απουσιολόγο της Γ’ Λυκείου και αυστηρός/η στα λάθη που παρατηρείς γύρω σου και να επιμένεις φασιστικά σχεδόν να λειτουργούν όλα ρολόι. Όμως δεν είναι χαζό να φέρεις την καταστροφή αν κάτι στραβώσει έστω και λίγο. Δεν είσαι Παρθένος μωρό μου, μην το ξεχνάς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν είναι λίγοι/ες οι Σκορπιοί εκεί έξω που αισθάνονται πως πλησιάζει η ώρα για δραστικές αλλαγές σε επίπεδο κοινωνικών/επαγγελματικών στόχων. Το ερώτημα που πρέπει νʼ απαντηθεί τις επόμενες μέρες είναι αν έχεις την υποστήριξη του/της συντρόφου σου και του στενού κύκλου φίλων σου. Όχι πως αν δεν την έχεις θα κολλήσεις, απλά θα καταλάβεις ποιοι ανεβαίνουν μαζί σου στο καράβι για το επόμενο λιμάνι και ποιοι μένουν πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν κι εσύ, όπως πολλά αδέρφια σου Τοξότες, έχεις αισθανθεί το τελευταίο διάστημα να σε γραπώνει κατά περιόδους μια επαναστατική διάθεση να αγνοήσεις όλους όσους σου λένε να κάτσεις στʼ αυγά σου και να μην ονειρεύεσαι (από τους γονείς σου ως τον κολλητό σου και από την παρουσιάστρια των βραδινών ειδήσεων μέχρι τον πρωθυπουργό αυτής της χώρας), τότε μέσα στις επόμενες μέρες είναι πιθανό να παρουσιαστεί μια ευκαιρία για να απομακρυνθείς μακριά τους (κυριολεκτικά ή μεταφορικά). Γράπωσε την.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γιατί πάντα όταν ξεκινάς κάτι δεν προκύπτει ποτέ (μα ποτέ όμως!) έστω και στο 50% όπως το φανταζόσουν και το σχεδίαζες; Είτε πρόκειται για επαγγελματικό πλάνο, είτε για μια προσωπική σχέση, πως γίνεται στο τέλος να νιώθεις πως έχεις πάρει το λάθος δρόμο; Νομίζω ότι θέτεις τις λάθος ερωτήσεις Αιγόκερε. Το ζήτημα είναι γιατί αισθάνεσαι κάθε φορά την ανάγκη να φαντάζεσαι και να σχεδιάζεις πριν ζήσεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η επιθυμία να χαλαρώσεις, να περιποιηθείς το σώμα σου, να κλείσεις τους φλύαρους ήχους της ζωής έξω από την πόρτα του σπιτιού σου (ή του δωματίου σου) είναι τόσο έντονη σήμερα, που η οποιαδήποτε προσπάθεια πίεσης ή καταστρατήγησης του νευραλγικού σου χώρου (ειδικά για τους συγγενείς σου είναι το λιγότερο 100 βήματα απόσταση) συνιστά επίθεση. Και σήμερα δεν παίρνεις αιχμαλώτους, ούτε κάνεις εκεχειρίες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

1) «Κανείς/Καμία δεν έσκυψε ποτέ με αληθινό ενδιαφέρον πάνω μου όπως έκανα εγώ! Ποιο το νόημα να συνεχίσω να αγαπώ;», 2) «Δεν υπάρχει επικοινωνία, δεν υπάρχει σχέση μεταξύ ανθρώπων. Μόνο εκμετάλλευση.», 3) «Τι τρέχει μαζί μου; Γιατί δεν μπορώ να αφεθώ ακόμη και στους ποιο κοντινούς μου ανθρώπους;». Δεν υπάρχουν λύσεις σήμερα. Μόνο περισυλλογή.