Ζώδια Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/12/2018

Ημερήσια πλανητική επιρροή

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον πλανήτη Ουρανό και θετική επιρροή με τον Ήλιο,υπάρχει η πεποίθηση ότι κάτι θα αλλάξει και θα ξεχωρίσει. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, απαλύνοντας εν μέρει την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

ΚΡΙΟΣ: Καλή μέρα για να κάνετε ξεχωριστά πράγματα, να ανανεωθείτε και να βάλετε το διαφορετικό στην ζωή σας. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να σπάσετε κάποια δεσμά που σας βάραιναν, ή να σκεφτείτε να κάνετε ένα διαφορετικό ταξίδι.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην φοβηθείτε σήμερα τις αλλαγές και βρείτε τρόπους να δείξετε την δημιουργικότητα σας. Μπορεί να υπάρξουν κέρδη από πηγή που δεν είχατε προγραμματίσει. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, φροντίζει την προσωπική σας ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα δεν υπάρχει τίποτα συνηθισμένο στην καθημερινότητα σας. Νέα άτομα, νέες συνθήκες, ξεχωριστές σκέψεις, όλα συνθέτουν κάτι το διαφορετικό και παράξενο, με την θετική πάντα πλευρά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρίσκεστε σε μία πολύ ανατρεπτική περίοδο, αλλά θα υπάρχουν και στιγμές ανάκαμψης, με νέες συνθήκες, που καλό είναι να τις συνηθίζετε σιγά, σιγά. Το φιλικό σας περιβάλλον θα σας απασχολήσει σήμερα έντονα.

 

ΛΕΩΝ: Πολύ θετική μέρα για την προσωπική σας ζωή, όχι απαραίτητα με συνθήκες ηρεμίας, αλλά με ξεχωριστές στιγμές και αρκετά ερωτικές. Η Σελήνη θα βρεθεί από το μεσημέρι και μετά, στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, βάζοντας ώθηση στα επαγγελματικά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με πολύ καλές επαγγελματικές συνθήκες ξεκινά η μέρα σας. Θα έχετε πολλές ιδέες και θα βρεθείτε κοντά με άτομα που θα σας βοηθήσουν υπερβολικά στα όνειρά σας. Η Σελήνη βοηθά σε προσωπικό επίπεδο και η θέση της στον Ταύρο σας ανανεώνει.

 

ΖΥΓΟΣ: Με εκρηκτικές συνθήκες ξεκινά η μέρα σας σήμερα. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία ένταση, αλλά θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις που φοβόσασταν πιο πριν να αντιμετωπίσετε. Οικονομικές έγνοιες δεν σας εγκαταλείπουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οικονομικά θέματα θα σας απασχολούν έντονα. Βέβαια οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές, αν βρείτε την ισορροπία σας μέσα από τις σωστές επιλογές που θα κάνετε και τους σωστούς στόχους που θα βάλετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με πολύ θετικές προοπτικές ξεκινά η μέρα σας σήμερα, βάζοντας στόχους που πιο πριν φοβόσασταν ακόμη και να τους σκεφτείτε. Επαγγελματικά θέματα θα τρέξουν από το μεσημέρι και μετά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με κάποιες νέες ιδέες και αλλαγές σε οικογενειακές υποθέσεις ξεκινά η μέρα σας. Θα σας απασχολήσει επίσης ένα ακίνητο, όχι απαραίτητα με δύσκολο τρόπο, ενώ θα έχετε και μία ερωτική βραδιά που θα σας δημιουργήσει πολύ θετικές σκέψεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μία μέρα τόσο διαφορετική, δεν θα μπορούσε να μην σας ταιριάζει. Έτσι θα νιώσετε ότι πολλά πράγματα θα συμβούν για να σας δείξουν ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα προχωρήσετε σε νεωτεριστικά σχέδια, με μεγάλη επιτυχία.

 

ΙΧΘΥΕΣ:  Μία πολύ τυχερή μέρα για σας, σε ότι αφορά τις οικονομικές σας βλέψεις και επιδιώξεις. Αν πρέπει να αποφασίσετε για ένα ταξίδι προσεχώς, θα έχετε να ζήσετε κάποιες μοναδικές στιγμές, με αγαπημένα σας πρόσωπα.