Ζώδια Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/10/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η συγκυρία για να λύσεις παρεξηγήσεις, αν υπάρχουν, με συναδέλφους ή κάποιον/α φίλο/η είναι εξαιρετική. Ναι, θα είναι δύσκολη η πρώτη προσέγγιση, όμως μην κολλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μια επαγγελματική προσπάθεια/ένα project μπαίνει στην τελική ευθεία του. Μπορείς μια στιγμή να χαμογελάσεις και μετά βουρ για τον επόμενο στόχο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μερικές φορές μπαίνεις σε ατέρμονες συζητήσεις μόνο για να αποπροσανατολίσεις τους πάντες από αυτό που πραγματικά σε απασχολεί. Να για παράδειγμα σήμερα μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να συζητά με κάποιον/α για τη δουλειά σας, ενώ αυτό που θα ήθελες είναι να του/της πεις τι αληθινά αισθάνεσαι για αυτόν/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ναι, η αλλοπρόσαλλη διάθεση σου θα κάνει την εμφάνιση της πάλι. Όμως ευτυχώς αυτή τη φορά δεν ακολουθεί θλίψη και απομόνωση. Το αντίθετο μάλιστα, η εσωτερική ηρεμία σου σε αιφνιδιάζει ευχάριστα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δεν είναι ότι έχεις πέσει μία και δύο στη λούμπα. Μάλλον εκατόν δυο και βάλε. Πρόσεξε αυτές τις μέρες που έχεις την τάση να εξάπτεσαι από ιδιόμορφους, ιδιαίτερους ή και ιδιότροπους ανθρώπους. Είναι ακριβώς οι ίδιοι/ες που δεν έχουν καμία συναισθηματική συγγένεια μαζί σου και καταλήγουν να τσαλαπατούν την καρδιά σου. Τώρα αν η πρόκληση είναι τοοοοοόσο μεγάλη, τι να πω; Θα φέρω χαρτομάντιλα την επόμενη φορά να έχουμε απόθεμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είναι δεδομένο πως κάθε άλλο παρά έχεις όρεξη να αφιερώσεις την ξέφρενη εγκεφαλική σου δραστηριότητα μόνο για να οργανώσεις θέματα της δουλειάς σου που έχουν μείνει πίσω. Όμως τελικά το πιο δύσκολο πράγμα μέρες σαν τη σημερινή (κι αυτές που θα ακολουθήσουν) είναι να ξεφύγεις από τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, δεν είναι καθόλου κακό να θέλεις να σε προσέχουν, να σου δείχνουν οι γύρω σου, έστω με μικρές κινήσεις, πως είσαι σημαντικός συγγενής/συνεργάτης/φίλος και να ακούς το «Σʼ αγαπώ» από δύο λατρεμένα χείλη. Κακό είναι να πέφτεις σε απελπισία αν δεν συμβαίνει όσο συχνά θα ήθελες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σε σπάνιες περιπτώσεις, όπως τις μέρες αυτές για παράδειγμα, προτιμάς να κρατήσεις τις αποστάσεις από τη εξωτερική πραγματικότητα που σε ωθεί σε ξέφρενους ρυθμούς και να αφιερώσεις χρόνο σε αγαπημένες δραστηριότητες ή με κοντινούς σου ανθρώπους. Εκτός κι αν τους παρασύρει κι εκείνους νʼ ακολουθήσουν τις ταχύτητες σου… Χμ, κι αυτό δεν ακούγεται άσχημο!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Όταν οι άλλοι/ες κοιμούνται οι Τοξότες ονειρεύονται. Ναι, μπορεί οι καθυστερήσεις, η ρεαλιστική πραγματικότητα, τα λόγια των ανθρώπων γύρω σου να μοιάζουν αποτρεπτικά μέρες σαν τη σημερινή, όμως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς πως τα όνειρα του σήμερα θα είναι η αυριανή σου πραγματικότητα. Ό,τι κι αν ακούς ή σου λένε, μην συμβιβάζεσαι! Πιθανόν σήμερα θα βρεθούν πολλοί/ες που θα σου το ζητήσουν ή θα το υπονοήσουν…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ξαφνικά αγχώνεσαι με όλα. «Είμαι αρκετά καλός/η; Θα προλάβω το deadline στη δουλειά; Μήπως δεν αφιερώνω χρόνο στον άνθρωπο μου; Μήπως να κοιμάμαι λιγότερο;» Αιγόκερε στοπ! Μήπως να ρίξεις ένα χαστούκι στον εαυτό σου για να επανέλθεις στην πραγματικότητα; Ναι, αυτή που λέει πως πάντα πετυχαίνεις τους στόχους σου παρά τις δυσκολίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα έχεις το δικαίωμα (ή την υποχρέωση κατʼ εμέ) να ασχοληθείς μόνο με δικά σου προβλήματα, να ολοκληρώσεις καθυστερημένες εργασίες ακόμη και να διασκεδάσεις ξεχνώντας για λίγες ώρες τη ρουτίνα που σε έχει πλακώσει σαν πάπλωμα από μπετόν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πόσο ευχαριστημένος/η θα ήσουν τελικά αν όλοι/ες εκεί έξω σου έλεγαν αυτό που θέλεις να ακούσεις και όχι την αλήθεια. Αρχικά θα έλεγες πως οι προσευχές σου δικαιώθηκαν, αλλά για πόσο καιρό θα άντεχες το ψέμα; Να σκέφτεσαι αυτή την ερώτηση αυτές τις μέρες κάθε φορά που δυσανασχετείς από κάτι που ακούς. Δεν μπορείς να έχεις μόνο ευτυχισμένες αλήθειες. Δεν λειτουργεί έτσι.