Ζώδια Ημερήσια Πρόβλεψη – 17/10/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να καλύψεις για ακόμη φορά τα λάθη κάποιου/ας συναδέλφου στη δουλειά που τυχαίνει να είναι και φίλος/η. Δεν θα τον/την καρφώσεις μεν, αλλά ας λύσει μόνος/η του/της τα έκτροπα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, σήμερα προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι στους/στις ξερόλες συναδέλφους σου. Μίλα με έργα και άσε τους άλλους να γκρινιάζουν σαν πεντάχρονα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τώρα που βρήκες πλέον τα οικονομικά σου πατήματα (με αυτό σε καμία περίπτωση δεν εννοώ πως πλούτισες αλλά πως δεν θα επιτρέψεις πλέον στον εαυτό σου να φτωχύνει) και απέκτησες αυτοπεποίθηση και δύναμη, ξαφνικά, όλοι όσοι σε κριτίκαραν τα τελευταία χρόνια, έχουν αρχίσει να σε χτυπάνε φιλικά στην πλάτη σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Θα συνεχίσεις να το επιτρέπεις;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να ξεσπάσεις την επιθετικότητα σου πάνω στον/στην σύντροφο σου ή έναν/μια καλό φίλο/η. Οποιαδήποτε άλλη μέρα μπορεί να έπιανε, όμως σήμερα και οι δύο σας δεν είστε στα καλά σας!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, αρκετά κράτησε αυτή η ολιγοήμερη περιχαράκωση από όλους κι όλα. Σήμερα το βράδυ μια έξοδος, έστω και για λίγο, θα σε ανανεώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, είναι τόσο γρήγορη η μετάβαση σου από το «τα καταφέρνω» στο «τελικά θα μπορούσα να το κάνω και καλύτερα» που σήμερα κινδυνεύεις να επιβάλλεις ξανά στον εαυτό σου υπερωρίες. Σύνελθε…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, είναι μια από αυτές τις μέρες που είσαι επικοινωνιακά εκτός ισορροπίας: αφηρημένος/η, εσωστρεφής, με πολλές σκοτούρες… Ξεκαθάρισε τουλάχιστον στον εργασιακό σου χώρο εξ αρχής πως λειτουργείς με χρονοκαθυστέρηση γιατί δεν θέλει και πολύ για να παρεξηγηθεί η σιωπή για αδιαφορία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι εκνευριστικό να είσαι σε διαφορά φάσης με την καθημερινότητα. Σήμερα για παράδειγμα που πραγματικά έχεις διάθεση να βγεις έξω, να επικοινωνήσεις με φίλους και να γνωρίσεις νέο κόσμο (έτσι πλασάρεις τελευταία το «θέλω να φλερτάρω»), συναντάς από τους γύρω σου πεσμένη διάθεση και αντιδράσεις. Από την άλλη πότε σε σταμάτησε εσένα το κακό timing;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Καθώς θα περνούν οι ώρες και η νύχτα θα διαδέχεται τη μέρα θα ξυπνά μέσα σου μια όλο και αυξανόμενη διάθεση για κοινωνικότητα, καλή παρέα, διασκέδαση. Άρα το ζήτημα είναι: θα την παλέψεις μέχρι το βράδυ; I guess not…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αφήνεις αναπάντητες τις προκλήσεις για καυγά του/της συντρόφου σου ή ενός/μιας συνεργάτη/συνεργάτιδας. Πόλεμο θέλουν; Πόλεμο θα έχουν και μάλιστα θα φροντίσεις να ματώσουν τόσο που να περάσει ένας μήνας για να το ξανασκεφτούν! Ε μα πια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ακόμη κι εσύ μάλλον έχεις αρχίσει να τα παίρνεις με αυτή τη συνεχή σου ροπή για συνεχείς αλλαγές και έξαψη. Κι αυτό γιατί σε αναγκάζει σε ένα συνεχή συναισθηματικό αποπροσανατολισμό και δεν ξέρεις αν θες ή δεν θες σχέση, αν πιστεύεις ή δεν πιστεύεις στον έρωτα, αν κάνεις ή δεν κάνει τα ίδια λάθη ξανά και ξανά… Υδροχόε, ερωτήματα που δεν έχεις λύσει τα τελευταία πέντε χρόνια δεν θα λυθούν σε μια μέρα. Μην βγεις νοκ άουτ σήμερα, έχεις και δουλειές!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, όσο περισσότερο σε πιέζουν στη δουλειά, τόσο καταπίνεις, υποχωρείς κι ανέχεσαι τα πάντα. Σου συνιστώ να ξεσπάσεις τα νεύρα σου!