Ζώδια Ημερήσια Πρόβλεψη – 15/10/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η ένταση στη δουλειά αγγίζει νέα (δυσθεώρητα μέχρι πρότινος) ύψη. Η δυσθυμία και η δυσαρέσκεια σου επίσης. Και μέσα σʼ αυτό το χαμό πώς να μην θέλεις να τα κάνεις όλα λίμπα; Θαυμάζω την υπομονή σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Για αλλού ξεκίνησες και αλλού η ζωή σε πάει. Αυτό είναι το τσιτάτο/επιτομή του Πλούτωνα στον 9ο οίκο σου. Όμως ανεξαρτήτως προορισμού το αίτημα σου ήταν και παραμένει ένα: να αποδείξεις στον εαυτό σου πως οι φιλοδοξίες σου θα εκπληρωθούν ακόμη και αν σου πάρουν χρόνια. Σήμερα να έχεις πίστη στον εαυτό σου και ξέχνα τι σου λένε οι γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σίγουρα η εσωτερική σου ένταση αγγίζει κόκκινο και με την παραμικρή αφορμή είσαι έτοιμος/η να ξεσπάσεις σ’ όποιον επιμένει να σε πιέζει, αδιαφορώντας στον άμαχο πληθυσμό. Από την άλλη, για κάποιο απροσδιόριστο λόγο αντλείς τελευταία μεγάλη ενέργεια από αυτά τα ξεσπάσματα… Παράξενοι καιροί για Διδύμους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Κάποιες φορές η απουσία της αγάπης είναι τόσο δυνατή που θα ήθελες να έχεις ακόμη ένα γύρο με κάποιον/α που σε πλήγωσε για να τον/την πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα ή για να αδιαφορήσεις για την παρουσία του/της τόσο που θα υποφέρει. Strange what love does (ακόμη κι αν έχει τελειώσει)…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ίσως προσπαθείς νʼ αναδείξεις μια περισσότερο αισιόδοξη, αυτόνομη, «δεν έχω ανάγκη κανέναν/καμία» εικόνα τελευταία, όμως πως θα καταφέρεις να μην είναι ακόμη ένα πυροτέχνημα; Τις επόμενες μέρες πολλοί/ες Λέοντες θα κατανοήσουν πως δεν μπορούν να κοιτούν προς το μέλλον χωρίς να αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο το συναισθηματικό ανικανοποίητο που με μια πρόταση λέει: «Κανείς/Καμιά δεν μπορεί να με αγαπήσει αληθινά». Ευθεία σύγκρουση με τα πιστεύω του παρελθόντος, τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μέσα στις επόμενες μέρες: 1) αν είσαι σε σχέση ίσως έρθεις αντιμέτωπος/η με την προοπτική μιας μετάβασης από τον έρωτα στη φιλία (ή το αντίστροφο), 2) αν είσαι ελεύθερος/η ίσως προκύψουν σύντομες ερωτικές εξάψεις ή 3) να αναγκαστείς να επιλέξεις ανάμεσα στην διατήρηση του συναισθηματικού status quo και σε μια νέα επαγγελματική προοπτική που απαιτεί από εσένα συνολική αλλαγή της καθημερινότητας σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Για έναν/μια Ζυγό μια σχέση που βαλτώνει δεν έχει καμία διαφορά με την μοναξιά: και τα δύο ανήκουν στα θανάσιμα αμαρτήματα της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Έτσι μάλλον θα νιώσεις καλά γνωρίζοντας πως τις επόμενες μέρες έχεις την δύναμη και τη διάθεση να επιβάλλεις σοκ στους γύρω σου. Η αφορμή μπορεί να είναι η αναζήτηση ενός εναλλακτικού σχεδίου στην καριέρα σου και το αποτέλεσμα πιθανόν να σε φέρει σε άλλη εταιρία, σπίτι, πόλη… Σίγουρα πάντως κάπου μακριά από το συναισθηματικά αδιέξοδο παρόν σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το μυαλό είναι ένα παράξενο εργαλείο. Μέρες σαν τη σημερινή λειτουργεί σε τέτοιο βάθος και με τόση προσήλωση που ακόμη και τα συνθετότερα προβλήματα μοιάζουν πράξεις επιπέδου δημοτικού. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για υπερωρίες ή/και σημαντικές επικοινωνίες στην δουλειά σου.

TΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Όποιος/α είπε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις, και ειδικά οι ερωτικές, προσφέρουν ευτυχία, θα πρέπει να πυρποληθεί δημόσια για τις ανοησίες που διαδίδει. Τις μέρες που έρχονται, αν είσαι σε σχέση, μια συνηθισμένη ένταση ίσως σε κάνει να νιώσεις ανεξήγητα εγκλωβισμένος/η ή πως δεν μπορείς να βρεις κανένα σημείο νοητικής επαφής με τον/την σύντροφο σου. Κι αν είσαι ελεύθερος/η μη βιαστείς να ανασάνεις από ανακούφιση: μάλλον πας να φας το κεφαλάκι σου με κάποιον/α που ξέρεις πως δεν πρέπει να το τολμήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα έλεγε κανείς πως είναι αποτυπωμένη στο γενετικό σου κώδικα η γνώση πως η απόλυτη ελευθερία είναι ανέφικτη. Και αν η αγάπη είναι ελευθερία, τότε ακόμη σε κανενός/καμιάς το πλευρό και σε κανένα κρεβάτι δεν έχεις καταφέρει να την ανακαλύψεις. Ξέρεις ποιο είναι το ζόρι που θα τραβήξεις με τον εαυτό σου τις επόμενες μέρες; Παρότι τα γνωρίζεις όλα αυτά, σε κάθε νέα σχέση ή με κάθε φρέσκια αφορμή που τα ανακαλύπτεις, είσαι πάλι έτοιμος/η να πιστέψεις πάλι σαν μικρό παιδί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πως όταν πας να αναμίξεις ή να συγκρίνεις το παρελθόν με το μελλοντικά σου σχέδια ή τις φοβίες με τους στόχους σου, τότε σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Σήμερα δεν μπορείς να το αποφύγεις, αλλά μην το αφήσεις να σε επηρεάσει περισσότερο από μια μέρα, εντάξει;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Χρειάζεσαι να πάρεις μερικές ενέσεις ζωντάνιας και γνήσιας διασκέδασης. Να απεμπλακεί το μυαλό σου από τις συναισθηματικές διχογνωμίες ή/και το άγχος της οικονομικής ανεξαρτητοποίησης. Με απλά λόγια: βγες χωρίς να σκέφτεσαι αγάπες, με ανθρώπους που βάζουν την καλή παρέα πάνω από το χρήμα…