Ζώδια Ημερήσια Πρόβλεψη – 13/11/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δεν μπορείς νʼ ανέχεσαι άλλο την κωλυσιεργία στην εργασία σου. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες να λυθούν σύντομα παρακαλώ γιατί έχεις και με πιο ενδιαφέροντα πράγματα νʼ ασχοληθείς.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ελπίζω να μην είναι ταχείας καύσης η αισιοδοξία που σε κάνει να αναφωνείς από το πρωί: «Όσο παραμένω συνεπής στα πιστεύω μου, τελικά θα τα καταφέρω!». Και δεν εννοώ μόνο στην καριέρα σου αλλά κυρίως στην προσωπική σου ζωή!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, όποιος/α κάνει σήμερα το λάθος να εκλάβει τη σιωπή σου για αδυναμία θα βρεθεί αντιμέτωπος με το χειρότερο εαυτό σου. Απλά θες την ηρεμία σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Στο πρώτο μισό της ημέρας κοινωνικά δραστήριος/α, με διάθεση για ομιλία/συζητήσεις, ζωντανός/η μέσα στο χάος της δουλειάς. Καθώς όμως σκοτεινιάζει ο ουρανός, εκλείπει και η ενέργεια σου. Ακόμη κι αν βρεθείς έξω το βράδυ, μόνο το σώμα θα είναι εκεί. Ο/Η υπόλοιπος/η εσύ απουσιάζει…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να εξοργιστείς με το ύφος και τη στάση ενός/μιας συναδέλφου σου στη δουλειά και να αναλωθείς σε ανώφελους καυγάδες. Μην τα ξαναλέμε, οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Και ναι, ξύπνησαν οι σκλάβοι, σηκώθηκαν τα κεφάλια και ίσιωσαν οι ώμοι. Αυτές τις μέρες, ξεκινάς με τρομακτικό δυναμισμό να επιβάλλεσαι σε όσους/ες (συναδέλφους ή φίλους/ες) πιστεύουν πως μπορούν να σε κάνουν ό,τι θέλουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η μέρα ξεκινά ξανά με αυτή τη γνωστή αμυντική διάθεση και την αίσθηση πως όλοι και όλα εκεί έξω απειλούν την ψυχική σου ηρεμία. Ευτυχώς που καθώς θα πέφτει το βράδυ θʼ αρχίσεις να επανέρχεσαι στην γνώριμη κοινωνική σου διάθεση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, αν και ο πειρασμός να ξεσπάσεις την κακή σου διάθεση πάνω στον/στην προϊστάμενο/η σου ακόμη μια φορά (το αγαπημένο σου σπορ τώρα που ξέρεις τα κουμπιά του/της) είναι μεγάλος, προτίμησε να το αποφύγεις. Αφού το πρόβλημα βρίσκεται μέσα στην προσωπική σου ζωή, εκεί θα βρεις και τον στόχο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, η μέρα μιλάει για πολύ δουλειά, προσεκτικά λόγια και μετρημένες αντιδράσεις. Η νύχτα όμως; Αυτή έχει να πει ιστορίες για υπονοούμενα, παιχνίδι με τα μάτια και το σώμα και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Τώρα αν προτιμήσεις το κρεβάτι σου, κακό του κεφαλιού σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, δεν είναι φοβερό πως ο/η προϊστάμενος/η σου θυμάται πάντα την τελευταία στιγμή (τέλος της εβδομάδας) να σου πει πως έχεις ακόμη μερικές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσεις; Δεν είναι επίσης φοβερό πως κάθε φορά του λες «ναι!» αδιαμαρτύρητα; Τέλος, δεν είναι φοβερό πως αυτό το tip σπάει τα νεύρα και των δυο μας; Σύνελθε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, μέρες τώρα περίμενες μια αφορμή να τα πεις έξω από τα δόντια σε ένα/μια συνεργάτη σου ή τον/την σύντροφο σου. Άντε λοιπόν να ανάψουν τα αίματα! Πυρ κατά βούληση!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, το ότι είσαι σε φάση κοινωνικότητας είναι εμφανές. Το ζήτημα είναι αν τα κίνητρα σου είναι αυτά που φαίνονται, γιατί πολύ συχνά το «Βγαίνω έξω με τους/τις φίλους/ες μου» σημαίνει «Δεν αντέχω να είμαι άλλο μαζί σου!» (αν είσαι σε σχέση) ή «Δεν αντέχω να σε σκέφτομαι!» (αν έχεις κολλήσει με κάποιον/α). Το μεγάλο πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι; Αν και οι δύο παραπάνω προτάσεις αληθεύουν στην περίπτωση σου…