Ζώδια Ημερήσια Πρόβλεψη – 11/12/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πρόταση: Μην μείνεις σπίτι σήμερα το βράδυ, ακόμη κι αν είναι η έξοδος σου δεν περιλαμβάνει τίποτα περισσότερο από το να πας στο σπίτι ενός καλού φίλου/μιας καλής φίλης για κουβεντούλα. Προειδοποίηση: Αρκεί αυτή η κουβέντα να μην περιστρέφεται (πάλι) γύρω από την ερωτική απογοήτευση του/της φίλου/ης σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, με το άγχος εξαιτίας της εργασίας σου να φτάνει σήμερα στο ζενίθ, φρόντισε να προσφέρεις στο εαυτό σου μερικές στιγμές απόλυτης ηρεμίας αφού σχολάσεις. Κλειστό κινητό, αγαπημένη μουσική, ένα ποτηράκι κρασί…. Γαλήνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα ήθελες πάρα πολύ να έχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο όπως παλιά. Να αναμιχθείς με κόσμο που έχει βγει για ψώνια το πρωί, να αντλήσεις ενέργεια από τη βαβούρα και τις εικόνες του πλήθους. Όμως η καταιγίδα υποχρεώσεων σʼ αναγκάζει να περάσεις περισσότερο χρόνο εντός οργανώνοντας την ρουτίνα σου, παρά εκτός. Έλα μην στραβομουτσουνιάζεις. Σε μια-δυο μέρες θα περάσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σχέση σου με το χρήμα είναι ιδιόμορφη. Ξεκινάς πάντα από το δεδομένο πως πρέπει να έχεις φυλαγμένο ένα ποσό για μια δύσκολη στιγμή και καταλήγεις να συσσωρεύεις μπόλικο. Σήμερα σε απασχολεί (δηλαδή σε αγχώνει) το θέμα των εσόδων σου είτε έχεις φυλάξει στο κουμπαρά σου απόθεμα, είτε το προσπαθείς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν και έχεις συνηθίσεις οι εντάσεις σου να καταλήγουν σε τσακωμούς και μούτρα για αρκετές μέρες, αν συμβούν σήμερα μάλλον θα μοιάζουν με κάθαρση και κλείσιμο ενός δύσκολο κύκλου σε μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πρόταση: Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα να μην έχεις διάθεση να βγεις έξω. Όμως, επειδή θα σου κάνει καλό να δεις έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη σήμερα, γιατί δεν ανοίγεις το σπίτι σου; Προειδοποίηση: Τι; Θες να μείνεις στο γραφείο για υπερωρίες; Όχι! Όχι! Θα είναι το ψυχολογικό Βατερλό σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πρόταση: Ζυγός σε κατάσταση ερωτικού/κοινωνικού παροξυσμού; Ναι, το ξέρω πως υπερβάλω αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει να σε πείσω για ακόμη μια φορά πως η απομόνωση δεν σου πάει… Προειδοποίηση: …και τι έχουμε πει γιʼ αυτές τις περιόδους που η ανάγκη για έξαψη χτυπάει κόκκινο; Πρόσεχε πάνω σε ποιον/α πας και φοράς τα ρούχα της ερωτικής επιθυμίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Από τη μια πλευρά, η προσοχή σου είναι απόλυτα στραμμένη στο ζήτημα χρήμα. Πως θα βγουν περισσότερα, πόσα λείπουν, πόσα θα έρθουν συντόμως. Όμως τώρα που περισσότερο από ποτέ έχεις την ανάγκη να αφοσιωθείς σʼ αυτό το κομμάτι της ρουτίνας σου, εμφανίζονται οικείοι σου (φίλοι, συγγενείς, σύντροφος) με κάτι απίστευτες συναισθηματικές ανάγκες που σʼ αποσυντονίζουν στο δευτερόλεπτο. Θυμήσου: όποιος/α πάει να σε φορτώσει με ενοχές χαστουκίζεται επί τόπου (λεκτικά ή κυριολεκτικά)…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική για να βάλεις φρένο στον εγκέφαλο σου να μην σκέφτεσαι σε σημείο εξάντλησης. Όχι Τοξότη, δεν κινδυνεύεις να χάσεις τη γοητεία σου, το μυαλό σου ή την αυτοπεποίθηση σου! Κινδυνεύεις όμως να γίνεις σκιά του εαυτού σου αν συνεχίσεις έτσι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν και αυτό που θα έκανε απόλυτα ευτυχή σήμερα θα ήταν να μην έχεις ούτε μια επαγγελματική υποχρέωση και να αφιερώσεις όλη τη μέρα σου σε εξόδους, φίλους/ες και διασκέδαση, σε έχει πιάσει ήδη μια τόσο μεγάλη ανασφάλεια καθώς βλέπεις το πορτοφόλι σου να αδειάζει πολύ επικίνδυνα… Και αυτό αρκεί για να οδηγήσει το άγχος σου για ορειβασία στον Όλυμπο. Και καθόλου δεν δυσκολεύεται το ρημάδι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Όταν τα χείλη σου δεν φιλάνε όπως πρώτα και το μυαλό σου δεν συναρπάζεται όπως παλιά, κάτι έχει σπάσει ανάμεσα σε εσένα και τον/την σύντροφο σου. Αν ξέρεις τι είναι αυτό προσπάθησε σήμερα κιόλας να δεις αν λύνεται. Αν δεν μπορείς να το προσδιορίσεις ίσως και να έχει περάσει η στιγμή που θα μπορούσες να κάνεις κάτι για να αλλάξεις τα δεδομένα…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μια περίοδος γεμάτη επαγγελματικές φοβίες και συναισθηματικές εκκρεμότητες επιτέλους τελειώνει. Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες ένα μέρος του εσωτερικού σου χάος μπαίνει σε σειρά…