Ζώδια Ημερήσια Πρόβλεψη – 10/11/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μερικοί άνθρωποι απλά δεν έχουν περηφάνια, δεν έχουν κάτι να πουν ή να συνεισφέρουν – το μόνο που κάνουν είναι να σχολιάζουν και να το παίζουν έξυπνοι. Ε σ’ αυτούς/ες είναι που σήμερα δείχνεις μηδενική ανοχή. Κι είναι και μπόλικοι/ες πανάθεμα τους/τις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν έχεις αναβάλει εδώ και καιρό ξεκαθαρίσματα σε μερικές σχέσεις ή επαγγελματικές σου συνεργασίες σήμερα είναι η μέρα για να το επιχειρήσεις! Δεν θέλει σκέψη, δράση θέλει Ταύρε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Για ένα σατανικό λόγο είσαι προγραμματισμένος/η να κολλάς με όλους/ες εκείνους/ες που έχουν την μέγιστη δυναμική για να σου σπάνε τα νεύρα! Πίσω από κάθε διαμάχη με κάποιον/α του άλλου φύλου υπάρχει συγκαλυμμένη ερωτική ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η έχει καλώς. Αν όχι…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Φυσικά και θα ήθελες να αποφύγεις σήμερα τις υπερβολικές σκοτούρες στη δουλειά, τις εντάσεις και τις εκρήξεις των συναδέλφων σου, όμως είναι από αυτές τις μέρες που η ρουτίνα αποδεικνύεται τόσο βαριά που σε πλακώνει σαν βράχος.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ζωντανός/η, έτοιμος/η για παιχνίδι (με τα μάτια, με το σώμα, με το μυαλό…) και με διάθεση που λιώνει και παγόβουνο. Αχ να ήταν όλες οι μέρες έτσι… (Επίσης μακάρι να μην ήταν όλοι τριγύρω σου τόσο στριφνοί και ξυνισμένοι για να μπορούσες να το απολαύσεις.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μερικέ φορές, όπως σήμερα για παράδειγμα, μπαίνεις στον πειρασμό να βάλεις τη λογική στο πίσω κάθισμα και να δώσεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου στην επιθετικότητα. Και μετά τι; Τελικά σκοπός σου είναι να εξαφανίσεις όσους/ες συνθέτουν τον περίγυρό σου επειδή διαφωνούν μαζί σου; Αντί γι’ αυτό, κοίταξε τους στα μάτια, ρώτας τους γιατί τόσος φθόνος προς το μέρος σου; Κι αν δεν έχουν πειστικές απαντήσεις, απλά γύρνα την πλάτη κι αγνόησε τους.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το να προσπαθήσει κάποιος/α να σε κοντράρει σήμερα στην επικοινωνία, την ταχύτητα σκέψης και τις ατάκες είναι σαν να προσπαθεί να επιβιώσει από μετωπική σύγκρουση με τριαξονικό. Καμία τύχη λέμε… Άντε Ζυγέ, πάρε τα πάνω σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μπορεί να μην φημίζεσαι για έκδηλο φανατισμό ή για υστερικό εγωκεντρισμό αλλά αυτές τις μέρες η υπομονή σου εξαντλείται με τόσο ταχείς ρυθμούς όταν έρχεσαι αντιμέτωπος/η με την ανθρώπινη βλακεία, που ξεσπάς σε χρόνο ντέ τε! Μήπως να μην χαλάς τόσο την ζαχαρένια σου για ανοησίες που υφίστανται από καταβολής της ανθρωπότητας;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γι’ αυτούς που έχεις πιο κοντά σου, η μεγαλύτερη εκδήλωση αγάπης που μπορείς να τους προσφέρεις είναι η ελευθερία τους – να μην πέφτεις στην παγίδα να επιλέγεις για εκείνους/ες όταν βρίσκονται σε δίλημμα. Να το θυμάσαι αυτό τις επόμενες μέρες γιατί κάθε συμβουλή που δίνεις αβίαστα είναι μια θηλιά που δίνει κι εσένα και τον/την άλλο/η με δεσμά εξάρτησης. Και δεν το θες αυτό, πίστεψε με!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν έχει νόημα να αναλωθείς σε διαφωνίες σήμερα στον εργασιακό σου χώρο. Γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα/την καθεμιά πως ο φανατισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος και σήμερα αυτός πλημμυρίζει στις σχέσεις με συναδέλφους. Προστάτεψε τον εαυτό σου. Κανείς άλλος δεν θα το κάνει για λογαριασμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κάθε φορά, σε κάθε σχέδιο και κάθε όνειρο για το μέλλον, υπάρχει μια μικρή φωνούλα στο κεφάλι κάθε Υδροχόου που του λέει «Δεν μπορείς να κερδίσεις!». Είναι αυτή η ίδια φωνή που θα γίνει το καύσιμο για να πετύχει, αλλά τις μέρες που υπερισχύει (σαν τη σημερινή) αισθάνεσαι λες και σ’ έχουν πετάξει σ’ ένα λευκό κελί. Και θες να αποδράσεις! Να δραπετεύσεις! Ή μπορείς να περιμένεις μέχρι ν’ ανοίξει η πόρτα. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στο πολεμάω και το καταστρέφω: η υπομονή. Τι επιλέγεις λοιπόν;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Γιατί βάζεις σαν όριο της επιτυχίας την τελειότητα που δεν ανήκει σ’ αυτή τη ζωή, τη ρεαλιστική και γεμάτη λάθη; Γιατί τελικά, μέρες σαν τη σημερινή, μπορείς να συγχωρείς όλο το σύμπαν για τις αδυναμίες του εκτός από εσένα; Και μην μου πεις «Γιατί έτσι είμαι εγώ!» ή «Γιατί είμαι παράλογος/η!». Αν όντως για εσένα το αγαπώ σημαίνει συγχωρώ, τότε κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Στερείς την αγάπη από τον εαυτό σου μόνος/η σου έτσι όπως συμπεριφέρεσαι.