Ζώδια Ημερήσια Πρόβλεψη – 07/11/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ίσως έχεις παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες πως οι περισσότερες συζητήσεις με φίλους σου περιστρέφονται γύρω από το θέμα «πρώην σχέσεις». Αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθείς ίσως να καταλάβεις αν οι σχέσεις παραμένουν πάντα ανοιχτές πληγές ή αν τελικά μαθαίνουμε να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Keep up Κριέ!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, σήμερα η μοναξιά δεν αντέχεται (με την έννοια πως αρκεί να μείνεις μόνος/η σου για πέντε λεπτά για να ξυπνήσουν όλες οι φοβίες σου). Φρόντισε συνεπώς τις περισσότερες ώρες της ημέρας να τις περάσεις με καλή φιλική παρέα. Εκτός και αν είσαι σε σχέση – σ’ αυτή την περίπτωση ξέρεις τι να κάνεις….

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Φυσικά και μπορείς σήμερα να μεταμορφωθείς από χαρούμενο σχολιαρόπαιδο σε αιμοσταγή πολέμαρχο αν δεν σου αποδίδουν στο χώρο εργασίας σου την εκτίμηση που σου αξίζει. Έχεις κρυφά όπλα και σʼ αρέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τι κι αν η εργασιακή ένταση μετριέται πλέον σε μεγατόνους (σαν τις βόμβες ένα πράγμα…); Τι κι αν η ανασφάλεια γύρω σου αυξάνεται με καταιγιστικούς ρυθμούς, οι οποίοι αν κάποια στιγμή σε παρασύρουν, θα σφιχταγκαλιάσεις ξανά το εσωτερικό σου χάος; Για τις επόμενες μέρες μπορείς να επαναλαμβάνεις συνεχώς και παντού πως ότι κι αν γίνει έχεις αρχίσει να σε αγαπάς σφόδρα ξανά και δεν σ’ αγγίζει τίποτα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αυτό που συνειδητοποιείς πως έχει ανάγκη είναι να συναναστρέφεσαι αυτές τις μέρες μόνο με τους ανθρώπους που θεωρείς κοντινούς στη καρδιά σου. Κανένας/Καμία παρείσακτος στην κλειστή αγκαλιά αγαπημένων που έχεις στη ζωή σου. Έτσι σʼ αρέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Για πόσο καιρό μπορεί ένας/μια Παρθένος να κρατά μέσα του θυμό/ένταση/ψυχολογική πίεση; Πρακτικά, αν θέλει, μπορεί νʼ αντέξει μέχρι να σπάσει σωματικά και ψυχολογικά. Όμως επειδή πήρες δύο χρόνια με τον Κρόνο το μαθηματάκι σου, πλέον δεν πέφτεις στις ίδιες παγίδες. Διαολοστέλνεις με την παραμικρή αφορμή. Μη μασάς πουθενά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είσαι καλός/η, γλυκός/ιά, διπλωμάτης και ευγενικός/η υπό φυσιολογικές συνθήκες. Όμως αν γυρίσει το μάτι σου αδερφάκι μου, τότε ψάχνουμε άλλο πλανήτη για να κατοικήσουμε. Έτσι και σήμερα, μερικοί/ες συνάδελφοι σου στη δουλειά, θα δουν το χάρο με τα μάτια τους (στα μάτια σου).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

«Εγώ αποφασίζω, εγώ ορίζω, εγώ επιλέγω!», να ποια είναι τα τρία ρήματα των επόμενων ημερών! Γιατί αρκετά υποχώρησες, προβληματίστηκες και ασχολήθηκες με προβλήματα άλλων αυτές τις μέρες. Γιατί στη τελική έτσι σʼ αρέσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τα επαγγελματικά σχέδια που δεν έχεις πραγματοποιήσει, οι προσδοκίες που έχεις για το μέλλον αλλά και τα λάθη που έκανες στο παρελθόν και σε έχουν οδηγήσει στη ρουτίνα που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή, θα στριφογυρίζουν στο μυαλό σου τις μέρες που έρχονται. Αυτό είναι μια υπενθύμιση πως είσαι άνθρωπος όσο όλοι μας, που σημαίνεις πως πρέπει να πάψεις νʼ αυτοτιμωρείσαι για τα λάθη σου ή να πιστεύεις πως από εδώ και στο εξής θα είσαι αλάνθαστος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

«Φυσικά και ονειρεύομαι. Ζει κανείς μονάχα μʼ ένα ξερό μισθό;» γράφει η Κική Δημουλά σε ένα ποίημα της – στίχους που ταιριάζει γάντι στις μέρες που έρχονται. Πιθανόν έχεις έρθει σε ρήξεις με φίλους και συνεργάτες στο τελευταίο διάστημα. Ίσως έχει υιοθετήσει ένα πιο απόμακρο προφίλ. Δεν τα κάνεις από σνομπισμό όλα αυτά. Διεκδικείς το δικαίωμα να εργάζεσαι για τα δικά σου όνειρα. Τελεία και παύλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν σταματήσεις έστω και για δέκα λεπτά σήμερα για να σκεφτείς πως έχουν περάσει οι τελευταίες εβδομάδες εργασιακού πανζουρλισμού, μάλλον θα αποκτήσεις τέτοια νεύρα με τον εαυτό σου που δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις για το υπόλοιπο της ημέρας. Οπότε δούλευε και μη ερεύνα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, αν πιάσεις τον εαυτό σου να ταξιδεύει με το νου, να ξεχνιέται ή με την κάθε ευκαιρία να αποσπάται η προσοχή σου, προσπάθησε να σε επαναφέρεις στην τάξη. Είναι επικίνδυνο σήμερα να μην είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου.