Ζώδια Ημερήσια Πρόβλεψη – 05/11/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα η μόνη διέξοδος από την επί Γης κόλαση που θες να ονομάζει εργασιακό περιβάλλον είναι να περάσεις λίγο χρόνο με έναν καλό φίλο/καλή φίλη ή τον/την σύντροφο σου. Ναι, ακόμη κι αν είναι μόνο για να σʼ ακούει που θα μπινελικώνεις τον/την προϊστάμενο/η σου, το πρωθυπουργό, το Θεό, το σύμπαν…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προφανώς και δεν μπορείς νʼ ανακαλύψεις το ανώτερο πνευματικό νόημα του να δουλεύεις 15 ώρες τη μέρα και να ζεις την απόλυτη σωματική και νοητική εξάντληση για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Αυτό δεν σημαίνει όμως πρέπει να τα παρατήσεις κιόλας! Μη σταματάς!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τις επόμενες μέρες θα αποκτήσεις μεγαλύτερη ταχύτητα στην καθημερινότητα σου, θα αναλαμβάνεις περισσότερες πρωτοβουλίες στην εργασία σου, θα απολαμβάνεις καλύτερα το σεξ, τη διασκέδαση, την παρέα. Α κι αν θες να κατακτήσεις ερωτικά ένα καινούργιο πρόσωπο, αυτές οι μέρες σε πάνε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Όχι δεν είναι ιδέα σου. Όλοι σήμερα μοιάζουν λες και έχουν ξυπνήσει στραβά και ψάχνουν αφορμή για να ξεσπάσουν! Μην γίνεις το εύκολο θύμα ξανά! Πρόσεχε και προστατέψου!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι πιθανό, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να επιτύχεις στον επαγγελματικό στίβο, να δουλεύεις αυτές τις μέρες έξτρα ωράρια. Βλέπεις σε κατακλύζει αυτή η αδιανόητη αίσθηση πως ο χρόνος έχει περάσει και εσύ έχεις πετύχει ελάχιστα από αυτά που ονειρευόσουν. Αντικειμενικά τώρα, η αίσθηση αυτή είναι λίγο υπερβολική, αλλά αν αυτό σε οδηγήσει σε νέες επαγγελματικές κατακτήσεις τότε ο αστρολόγος σου πάει πάσο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σιγά μην ζητήσεις και συγνώμη που αγαπάς πια τον εαυτό σου τόσο που να μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες και τα προβλήματα τους! Σε ποιους/ες αναφέρομαι! Και σε μερικούς/ες στενούς/ες φίλους/ες σου αλλά και σε μέλη της οικογένειας σου. Ο τζάμπας και τα κορόιδα πέθαναν!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Επιτέλους, μετά από αρκετές μέρες που κυκλοφορούσες λες και σ’ είχαν υποβάλλει σε νάρκωση, νιώθεις να κυλάει στο κορμί σου, το χρώμα επιστρέφει στα μάγουλά σου και επιτέλους παίρνεις πρωτοβουλία να βγεις απ’ το σπίτι και να κοινωνικοποιηθείς με ανεβασμένο ηθικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Πιθανότατα σήμερα θα αισθάνεσαι πως ο χρόνος τρέχει με διπλάσια ταχύτητα ενώ η ταχύτητα των αντανακλαστικών σου αντίστοιχα έχει πέσει στο μισό. Δεν φταίει όμως το σώμα σου γιʼ αυτό, αλλά το μυαλό σου που μοιάζει σαν ένα υπερφορτωμένο σεντούκι ανάκατο περιεχόμενο αφόρητου βάρους…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν τώρα μιλήσω για ερωτικά ενδιαφέροντα που ξυπνάμε μέσα στην παρέα σου και διλήμματα έρωτα – φιλίας, τι πιθανότητες έχω να μην με γιουχάρεις; Πάντως πέρα απ’ αυτά, τις επόμενες μέρες εκπέμπεις κοινωνική αύρα, μαγνητισμό και η διάθεση σου πιάνει τελική ταχύτητα. (ΥΓ: Κι αν το μυαλό σου επεξεργάζεται μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια, βρίσκεσαι σε επαφή με ανώτερα αστρικά vibes!)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν πριν από μερικούς μήνες έλεγες «Αλήθεια, δεν μπορώ να δουλέψω περισσότερο», τότε πλέον πρέπει να αισθάνεσαι περήφανος/η που έχεις υπερβεί τα όρια σου… Χμ, δεν έπιασε η μπλόφα, ε; Δεν αισθάνεσαι ακριβώς περήφανος/η. Μάλλον παγιδευμένος/η σε μια στείρα πραγματικότητα; Ξέρεις τι λένε. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τις επόμενες μέρες θα σου βγαίνει φυσικά να κάνεις ειρήνη με μέλη της οικογένειας σου που είτε προσπαθείς να κατευθύνεις και να ελέγξεις ή που προσπαθούν εκείνοι/ες να ελέγξουν ή να πατρονάρουν εσένα. Είναι τόσο απλό αυτό που πρέπει να πεις (ή να καταλάβεις): «Όπως έχεις δικαίωμα εσύ να κάνεις λάθος επιλογές, έτσι έχω δικαίωμα να τις κάνω και εγώ. Οικογένεια σημαίνει με στηρίζεις στο λάθος και όχι με φυλακίζεις μακριά από αυτό.»

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Στα συν των επόμενων ημερών ότι ανεβαίνει η λίμπιντο σο και βλέπεις λιγότερα εμπόδια στο δρόμο για την σεξουαλική απόλαυση. Στα πλην το οικονομικό άγχος, οι κόντρες με συνεργάτες ή/και τον/την σύντροφο σου (για όσους/ες διαθέτουν). Ας ελπίσουμε να η ζυγαριά να γύρει στα θετικά…