Ζώδια εβδομάδας!

Κριός: Ο Δίας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στον Σκορπιό, αλλά τι συμβαίνει όταν ένας τόσο θετικός πλανήτης συναντάει τον Ήλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους; Θαύμα, θαύμα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία είναι μια από τις πιο σημαντικές μέρες κάθε χρόνο, και τώρα αφορά στον όγδοο οίκο σου, έναν εσωτερικό οίκο αυτογνωσίας και βάθους, πάθους και συναισθήματος. Σχετίζεται με όσα μοιράζεσαι με τους άλλους ή στη συντροφική σου σχέση, αλλά και με τα οικονομικά, με οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Εν τω μεταξύ, επιβεβαιώνεται ότι οι σχέσεις είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς αυτή την περίοδο λόγω της κοινής πορείας του Άρη και της Αφροδίτης στο απέναντί σου ζώδιο που συμβολίζει τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες. Ο Άρης και η Αφροδίτη είναι δύο απόλυτα συμπληρωματικοί πλανήτες και όταν βρίσκονται μαζί γίνονται καλά πράγματα, να ξέρεις.

Ταύρος: Ο Ήλιος και ο Δίας πραγματοποιούν μια εξαιρετική σύνοδο στις 26, πρόκειται για την πιο σημαντική όψη της χρονιάς και σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες σου, γενικά με τη σχέσεις και τη συμπόρευσή σου με τους άλλους. Αυτό αποτελεί ένδειξη εξελίξεων πρώτα από όλα στη συναισθηματική σου ζωή, η επικοινωνία σου γίνεται πιο συναισθηματική, μπορείς να έρθεις πραγματικά κοντά στους άλλους ή να νιώσεις οικειότητα στη σχέση σου. Από την άλλη αξίζει τώρα να προωθήσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά, μπορεί και να έρθει μια νέα συνεργασία ή να προχωρήσει πολύ θετικά μία πρόσφατη ή που δημιουργείται τώρα. Ο τομέας των επαγγελματικών φαίνεται ότι μπορεί να έχει πολύ καλές προοπτικές, με τον Άρη και την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σου. Και θέματα υγείας και εμφάνισης ευνοούνται, ο εν λόγω οίκος σχετίζεται με αυτά όπως και με υγιεινές συνήθειες, άσκηση, φροντίδα του εαυτού και των άλλων.

Δίδυμοι: Η όψη του Δία με τον Ήλιο στις 26 είναι πολυαναμενόμενη, γιατί πρόκειται για την πιο σημαντική και θετική όψη της χρονιάς. Αυτοί οι δύο είναι τόσο θετικοί και επεκτατικοί, που όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους κάτι καλό γίνεται συνήθως. Και βρίσκονται στον έκτο ηλιακό οίκο σου που δεν έχει να κάνει με έναν μόνο τομέα, αλλά αρκετούς: την εργασία, τη λειτουργική και οργανωμένη καθημερινότητα, την εμφάνιση και τις υγιεινές συνήθειες, τη φροντίδα του εαυτού σου και των άλλων. Όλοι αυτοί οι τομείς μπορούν να δουν κάποιες μικρές ή μεγάλες αλλαγές, που θα έχουν διάρκεια όμως. Για παράδειγμα μπορεί να βρεις έναν τρόπο να δουλεύεις πιο οργανωμένα και γρήγορα, αλλά το ίδιο αποτελεσματικά, και αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας οι ώρες που θα έχεις στη διάθεσή σου για άλλα πράγματα να αυξηθούν. Μπορεί να έχεις προτάσεις για νέες συνεργασίες, και να αποφασίσεις να φροντίσεις τον εαυτό σου και την εμφάνιση αου. Κοίτα, το ξέρω ότι ως Δίδυμος δεν τρελαίνεσαι και με τη λέξη “πρόγραμμα” απαραίτητα, αλλά, όντως, ένα πρόγραμμα ΔΕΝ είναι κακό. Αντίθετα, μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσεις με φοβερή ταχύτητα προς τον/τους στόχους.

Καρκίνος: Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στις 26 είναι μια από τις σημαντικότερες της χρονιάς. Ο Ήλιος και ο Δίας είναι δύο φωτεινοί, αισιόδοξοι και θετικοί τύποι και όταν βρίσκονται μαζί και ενώνουν τις δυνάμεις τους μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα. Τώρα λοιπόν βρίσκονται στον πέμπτο οίκο σου, που σχετίζεται με τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα, τη χαρά της ζωής και τον δικό σου παιδικό εαυτό που φαίνεται ότι ανυπομονεί να βγει προς τα έξω και ότι μάλλον είναι καιρός να ασχοληθείς και με αυτόν (δηλαδή να ασχοληθείς με βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες). Και τώρα φυσικά, μπορεί να δημιουργηθεί κάτι νέο σε ερωτικό επίπεδο και να μην ξέρεις από πού σου ήρθε. Εν τω μεταξύ κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια έχει επίσης ενδιαφέρον, γιατί έχουμε άλλη μία εξαιρετική συνύπαρξη, αυτή μεταξύ του Άρη και της Αφροδίτης (ΠΟΛΥ δυνατό ζεύγος) στον τέταρτο οίκο σου.

Λέων: Και φτάσαμε στην εβδομάδα με την καλύτερη όψη της χρονιάς, τη σύνοδο των δύο τιτανοτεράστιων, Ήλιου και Δία, εκπροσώπων της θετικότητας και της αισιοδοξίας. Οι δύο αυτοί λοιπόν συνεργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον τέταρτο οίκο σου που έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια, τις στενές προσωπικές σου σχέσεις και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Αυτοί οι τομείς είναι παρεμπιπτόντως και από τους αγαπημένους των Λεόντων. Εκτός από την αίσθηση ότι το σπίτι σου μπορεί να σου προσφέρει ηρεμία και θαλπωρή, μπορείς προφανώς να κάνεις κάτι σε σχέση με τη διαμόρφωση του χώρου σου που θα σε βοηθήσει και σε πρακτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο. Και μια και είσαι στα πολύ κοινωνικά σου – κόσμος, γνωριμίες, επικοινωνία, έξοδοι, δικτύωση – άνοιξε το σπίτι σου να μπουν οι άνθρωποί σου σε αυτό (θα το δεις με εντελώς διαφορετικό μάτι μετά), αλλά βγες και από αυτό, για να απολαύσεις παρέες και νέες σχέσεις.

Παρθένος: Στις 26 έχουμε την καλύτερη όψη της χρονιάς, τη σύνοδο του τεράστιου Ήλιου με τον επίσης τεράστιο Δία, και οι δύο τους εκπρόσωποι της αισιοδοξίας, της προόδου, της θετικότητας. Συνεργάζονται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τη δικτύωση, τις δημόσιες σχέσεις και τις συμφωνίες. Όλοι αυτοί οι τομείς μπορούν να είναι στα καλύτερά τους αυτές τις μέρες και εσύ ακόμη καλύτερα που θα βρίσκεσαι με κόσμο, θα ανταλλάζεις ιδέες και θα βλέπεις ότι εμμέσως ευνοούνται και ο αισθηματικός και ο επαγγελματικός τομέας της ζωής σου. Είναι και το άλλο τρελό δίδυμο, οι αιώνιοι εραστές, η Αφροδίτη και ο Άρης δηλαδή, που ενώνουν τις δυνάμεις τους στα οικονομικά σου. Μπορείς να ανοίξεις έναν νέο δρόμο σε σχέση με αυτόν τον τομέα, να επιχειρήσεις να δημιουργήσεις μια ευκαιρία ή να φέρεις στην επιφάνεια ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο.

Ζυγός: Ένα από τα σημαντικότερα νέα του μήνα είναι ότι στις 26 έχουμε την πιο σημαντική όψη της χρονιάς, τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία. Αυτοί οι δύο λοιπόν είναι απόλυτα θετικοί και αισιόδοξοι, συμβολίζουν την αφθονία και την επέκταση και μεγεθύνουν ο ένας τα θετικά του άλλου. Και το καλό είναι ότι βρίσκονται στον πολύ ενδιαφέροντα δεύτερο οίκο των οικονομικών σου. Τώρα θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Και σε πιο απλό επίπεδο, αν δεν είσαι έτοιμος για κάποια διαπραγμάτευση ή μεγάλη οικονομική συμφωνία, μπορείς να αναζητήσεις κάτι καλύτερο στην επαγγελματική σου ζωή. Μην ξεχνάς ότι έχεις και την υποστήριξη ενός άλλου σημαντικού ζεύγους πλανητών, οι οποίοι βρίσκονται και στο ζώδιό σου, του Άρη και της Αφροδίτης. Ο συνδυασμός τους είναι ιδανικός, και αφορά στα πάντα, κυρίως όμως στην ερωτική σου ζωή και στην προσωπικότητά σου: γίνεσαι διεκδικητικός, αλλά χωρίς να ξεπερνάς κάποια όρια, ενώ η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και δεν σε πιάνει τίποτα.

Σκορπιός: Δεν είναι μόνο ότι ο Δίας βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και ήδη θα έχεις αρχίσει να νιώθεις τη διαφορά – έχεις τον πλανήτη της επέκτασης και της γενναιοδωρίας μαζί σου και δεν είναι καθόλου λίγο αυτό. Είναι και ότι στις 26 έχουμε τη σημαντικότερη όψη της χρονιάς, τη σύνοδό του με τον Ήλιο, επίσης θετικό, επεκτατικό και αισιόδοξο. Ο ένας ενισχύει τον άλλον, ο ένας μεγεθύνει τα θετικά χαρακτηριστικά του άλλου, και πού αλλού; Στο ζώδιό σου φυσικά. Ας πούμε ότι είναι ένα πάρτι που δίνει το σύμπαν για το ξεκίνημα μιας νέας πορείας στη ζωή σου, με λιγότερα από αυτά που δεν θες και περισσότερα από αυτά που θες. Αν αντικαταστήσεις την πεσιμιστική σου τάση με τον ρεαλισμό και την αισιοδοξία θα ενδυναμωθείς όσο δεν φαντάζεσαι. Έχεις και την Αφροδίτη μαζί με τον Άρη στον πιο ήσυχο και ψυχολογικό σου οίκο να κάνουν “ψυχοθεραπευτικές” κινήσεις. Ε ναι λοιπόν, αυτός ο Οκτώβριος είναι μια σημαντική νέα αρχή.

Τοξότης: Θα μιλήσουμε για τις μοναχικές σου στιγμές και για τις κοινωνικές σου στιγμές. Και οι δύο έχουν σημασία αυτές τις μέρες. Στις 26 έχουμε τη σημαντικότερη όψη της χρονιάς, τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία. Αυτή αφορά τη δημιουργική μοναχικότητα, τις εσωτερικές διεργασίες, την ψυχική ηρεμία, την ψυχοθεραπεία και τη συμμαχία με τον εαυτό σου. Αποτελεί ένδειξη ότι ενισχύεσαι και ότι αυτό δεν συμβαίνει τόσο από εξωτερικούς παράγοντες, όσο από εσωτερικούς: εσύ είσαι η πηγή της ενίσχυσής σου, εσύ και οι μέχρι τώρα εμπειρίες σου, τις οποίες επεξεργάζεσαι. Όσον αφορά στις κοινωνικές σου στιγμές, η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τους φίλους, τις νέες γνωριμίες, αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Εννοείται ότι ένας τέτοιος συνδυασμός πλανητών είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να συμβεί: η Αφροδίτη και ο Άρης είναι συμβατοί, “ερωτευμένοι” και ο ένας μεγεθύνει τα θετικά του άλλου. Το ότι μπορείς να είσαι καλά και με τον εαυτό σου και με τους άλλους είναι μια ευτυχής συγκυρία, γιατί, μεταξύ άλλων, η μία κατάσταση τροφοδοτεί την άλλη.

Αιγόκερως: Στις 26 έχουμε μια ξεχωριστή όψη, τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία, και οι δύο λαμπροί, θετικοί, επεκτατικοί, αισιόδοξοι. Η όψη αυτή σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τους φίλους, αλλά και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου και το τέλος του μήνα μπορεί να είναι πραγματικά ενδιαφέρον λόγω των ανθρώπων και των ιδεών που θα έρθουν στη ζωή σου. Ένας άλλος ενδιαφέρων τομέας όμως είναι ο επαγγελματικός, επειδή ο Άρης και η Αφροδίτη, ένα άλλο ιδανικό ζεύγος, βρίσκονται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου και φέρνουν αρκετή ενασχόληση με αυτά, αλλά και εξελίξεις. Αν συνδυάσεις με αυτές τις τάσεις τη φυσική σου ροπή να είσαι άψογος σε αυτόν τον τομέα και αργά, αλλά με σταθερό τρόπο και με μέθοδο, να προχωράς προς τα πάνω, τότε οι εξελίξεις δεν μπορούν παρά να είναι ενδιαφέρουσες.

Υδροχόος: Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στις 26 είναι η σημαντικότερη όψη της χρονιάς και αυτό επειδή πρώτον, ως σύνοδος σημαίνει ότι οι δύο εμπλεκόμενοι σε αυτήν ενώνουν τις δυνάμεις τους και δεύτερον επειδή οι δύο αυτοί δεν είναι καθόλου τυχαίοι, ούτε από μόνοι τους ούτε ως συνδυασμός. Ο Ήλιος και ο Δίας συμβολίζουν την αισιοδοξία, τη λάμψη, την τύχη, τη θετικότητα, την επέκταση και, όταν συνεργάζονται, ο ένας μεγεθύνει τα θετικά χαρακτηριστικά του άλλου. Η σύνοδός τους πραγματοποιείται στον οίκο των επαγγελματικών σου και αυτές οι μέρες φαίνεται ότι είναι γόνιμες για να κάνεις κινήσεις που αφορούν σε αυτά. Εν τω μεταξύ, ένα άλλο ζεύγος πλανητών φαίνεται ότι επηρεάζει τη ζωή σου με θετικό τρόπο, και αυτό είναι η Αφροδίτη και ο Δίας, δύο πλανήτες συμβατοί, που όταν βρίσκονται μαζί δημιουργείται κάτι καλό. Επηρεάζουν τους τομείς τη γνώσης, της διεύρυνσης των οριζόντων σου, των ταξιδιών και της αλλαγής αντίληψης, ίσως αυτή η τελευταία να είναι και η σημαντικότερη, επειδή το πώς εσύ βλέπεις τα πράγματα είναι φυσικά αυτό που έχει σημασία, όχι το πώς αυτά “είναι”. Αλήθεια, πώς είναι; Αν ρωτήσεις και τους άλλους, όλοι κάτι διαφορετικό θα σου πουν, γιατί ο καθένας τα βλέπει με τον δικό του τρόπο.

Ιχθύες: Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στις 26 είναι η σημαντικότερη της χρονιάς, καθότι αυτοί οι δύο συμβολίζουν την επέκταση, την τύχη, την αισιοδοξία, το κοιτάμε μπροστά και ας μας βγάλει όπου θέλει, την αλλαγή τρόπου σκέψης, την πρόοδο, και πραγματοποιείται στον οίκο σου που σχετίζεται με ακριβώς τους ίδιους τομείς. Σαν να βγαίνεις από μια εσωτερική φάση και να ανοίγεσαι προς τα έξω, να είσαι έτοιμος να προχωρήσεις χωρίς άγχος και ανασφάλειες. Το σημαντικότερο είναι ότι αλλάζει η αντίληψή σου για ορισμένα σημαντικά θέματα της ζωής σου με αποτέλεσμα να τα αντιμετωπίζεις διαφορετικά και αυτά και την ίδια τη ζωή σου. Εν τω μεταξύ η συνύπαρξη του Άρη και της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο σου σημαίνει συναισθηματικό βάθος, πάθος, έρωτας, και μια τάση “μεταμόρφωσης” μέσα από τις σχέσεις σου.