Ζώδια για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ Πολύ δημιουργικό προβλέπεται το διήμερο, καθώς εκτός από τις αγορές για το σπίτι που ευνοούνται, είναι και ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του χώρου σας. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος και για τα επαγγελματικά σας καθώς η τύχη σας ευνοεί και πολλά μπορούν να συμβούν μέσα από επαφές και συναντήσεις που θα κάνετε. Την Κυριακή, η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα με αδέλφια ή συγγενείς και καθώς έχουμε και έναν Ερμή που γυρίζει ανάδρομος προκαλώντας πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή πώς θα εκφράσετε τις απόψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ Ερωτικά και οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν μέσα στο διήμερο και θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί με τις συναλλαγές σας, ώστε να μην έχετε απώλειες. Τώρα ολοκληρώνεται ένας κύκλος στα επαγγελματικά σας και είστε πιο αισιόδοξοι, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε αλόγιστη σπατάλη χρημάτων. Εκδρομές και εξορμήσεις στη φύση ευνοούνται και είναι ιδανική εποχή για να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Ψυχαγωγία, καινούριες γνωριμίες θα ανανεώσουν τη διάθεση σας, εσείς όμως που είστε σε σχέση, προσέξτε την Κυριακή με την Πανσέληνο να μην κοντραριστείτε με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ Μπορεί να αναβληθεί ένα σύντομο ταξίδι που είχατε προγραμματισμένο για το διήμερο ή να συναντήσετε εμπόδια. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και προκαλεί κάποιες ανατροπές και καθυστερήσεις, οπότε μην το δένετε κόμπο πως θα περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές σε κάποιο θέρετρο. Είναι λίγο ασταθείς οι συνθήκες και χρειάζεται ψυχραιμία. ΟΙ Δίδυμοι είστε απογοητευμένοι όσον αφορά τις σχέσεις σας και ειδικά την Κυριακή – που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο σας – θα ενταθούν ακόμα περισσότερο τα αισθήματα σας και θα σας πιάσει το παράπονο. Αν προσπαθήσετε να επιλύσετε τα προβλήματα σας, φροντίστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Φανείτε συνεργάσιμοι και περιορίστε τις ευθύνες, ώστε να επικεντρωθείτε σε σημαντικές επαφές που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σας. Το διήμερο θα είναι αρκετά αποδοτικό και αν χειριστείτε σωστά τις υποθέσεις σας, θα έχετε πολλαπλά οφέλη. Ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα, όταν βρίσκεστε σε πολυσύχναστα μέρη. Η Πανσέληνος της Κυριακής στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει να νιώθετε έξω από το περιβάλλον σας και θα αναζητήσετε καινούριες παρέες αν διαπιστώσετε πως δεν έχετε πλέον κοινά γούστα και ιδανικά. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι καλοί φίλοι με τους οποίους είστε αρκετά δεμένοι και θα θέλετε να τους συναντήσετε.

ΛΕΩΝ Μέσα στο Σ/Κ σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και με την οικογένεια και είναι μια καλή στιγμή για να αποδράσετε σε μια όμορφη τοποθεσία μέσα στη φύση. Εσείς που εργάζεστε, να είστε προετοιμασμένοι για αύξηση ευθυνών που ναι μεν θα αποφέρουν έξτρα κέρδη, θα εντείνουν όμως και το άγχος σας. Η Πανσέληνος της Κυριακής σας προκαλεί την ανάγκη να διασκεδάσετε με το ταίρι σας, ώστε να αφήσετε στην άκρη αυτά που σας απασχολούν και θα πρέπει να το κάνετε προκειμένου να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να αποφύγετε τις εντάσεις. Ικανοποιήστε με κάθε τρόπο τις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μπορεί να δυσκολευτείτε να συνεννοηθείτε με οικεία σας πρόσωπα καθώς γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και δεν ευνοείται ο τομέας της επικοινωνίας. Αφιερώστε χρόνο στην οικογένεια και μην αναλώνεστε με θέματα που σας προκαλούν εκνευρισμό, ώστε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας και κυρίως να ξεκουραστείτε ψυχικά και σωματικά. Η Πανσέληνος της Κυριακής μπορεί να σας προκαλέσει μια μελαγχολική διάθεση αν αναπολήσετε στιγμές από το παρελθόν με έναν πρώην έρωτα. Εσείς που είστε σε σχέση, μπορείτε να την ενισχύσετε οργανώνοντας για το ταίρι σας μια ρομαντική βραδιά υπό το φως του φεγγαριού.

ΖΥΓΟΣ Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα ευνοούνται μέσα στο διήμερο καθώς υπάρχουν καλές όψεις μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα, ενώ μπορεί να προκύψει μια καινούρια συμφωνία μέσα από ένα σύντομο ταξίδι. Είναι ένα όμορφο Σ/Κ, εσείς είστε σε καλή διάθεση και μπορεί να δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.   Την Κυριακή μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στις μετακινήσεις σας και θα πρέπει να αποφύγετε τα νεύρα στο τιμόνι, όπως και να έχει. Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να φέρει μία αναστάτωση, η οποία όμως θα είναι παροδική, οπότε έχετε του νου σας και μην χαλάτε τη διάθεση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μπορεί να αναβληθεί ένα ταξίδι σας, αλλά δεν θα βγείτε χαμένοι. Αντιθέτως θα γλιτώσετε την ταλαιπωρία και θα αξιοποιήσετε τον χρόνο σας διευθετώντας τις υποθέσεις σας. Οι προοπτικές για τα οικονομικά σας είναι πολύ καλές, νέες συνεργασίες που συζητιούνται μπορούν να εξελιχθούν ομαλά και είστε αρκετά ικανοποιημένοι. Η ερωτική σας διάθεση θα ενταθεί την Κυριακή με την Πανσέληνο και είναι ιδανική ευκαιρία για να ασχοληθείτε με το ταίρι σας, ή για να κάνετε καινούριες γνωριμίες οι ελεύθεροι. Επιστρατεύστε την ευγένεια και το χιούμορ σας και η γοητεία σας θα προσελκύσει αρκετά βλέμματα πάνω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Θα σας κάνουν αρκετές προτάσεις οι φίλοι σας για το διήμερο και μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα μιας και θα σας αρέσουν αρκετές ιδέες. Η διάθεση σας είναι καλή, τα οικονομικά σας επίσης σε καλό δρόμο, ωστόσο, μπορεί να σας πιάσει ανασφάλεια, που θα είναι όμως παροδική. Χαρείτε τη ζωή με κάθε ευκαιρία που σας δίνεται και μη ανησυχείτε όταν δεν χρειάζεται. Η Πανσέληνος της Κυριακής θα εντείνει την ανάγκη σας να ανανεώσετε τη σχέση σας και θα θέλετε να περάσετε ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Μια καινούρια γνωριμία που θα κάνετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας περί δεσμεύσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σας μπορεί να προκαλέσει οικονομικές απώλειες, οπότε φροντίστε να ξεκαθαρίσετε σημαντικά θέματα που μπορεί να σας διαφύγουν πάνω στη φούρια. Γενικά, καλό είναι να αποφύγετε τη βιασύνη και να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε. Τα οικονομικά των γεννημένων το δεύτερο δεκαήμερο, χρήζουν προσοχής. Πολύ ήρεμο προβλέπεται το διήμερο για εσάς που θα κάνετε μία εξόρμηση εκτός πόλης και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, ενώ παράλληλα, θα σας δοθεί η ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Η Πανσέληνος της Κυριακής, θα σας προκαλέσει μια έξαψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η διάθεσή σας για ξεσάλωμα και κραιπάλες θα είναι έντονη και είστε διατεθειμένοι να βγείτε ακόμα και με παρέες με τις οποίες μπορεί να μην έχετε πολλά κοινά, ωστόσο, δεν σας ενδιαφέρει και πολύ η σύσταση της παρέας. Τώρα, επειδή υπάρχει μια τάση για υπερβολές, προσέξτε ιδιαίτερα την κατανάλωση αλκοόλ και δεν πρέπει επ ουδενί να οδηγήσετε.   Η Πανσέληνος της Κυριακής μπορεί να προκαλέσει δύο τινά: ή θα εξελίξει τη σχέση σας και θα την πάει στο επόμενο στάδιο αυτό της επισημοποίησης, ή θα φέρει ένα άδοξο τέλος αν δεν έχετε κοινές ανάγκες με το ταίρι σας. Σίγουρα με κάποιο τρόπο θα υπάρξουν αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ Οι γεννημένοι μέσα στο πρώτο και τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έθετε σε έντονη αντιπαράθεση με ένα μέλος της οικογένειας, οπότε δείξτε περισσότερη κατανόηση και δώστε τόπο στην οργή. Ενδεχομένως να νιώσετε μπουχτισμένοι και θα αναζητήσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας. Μία σύντομη εξόρμηση, θα σας ανανεώσει τη διάθεση. Παιδιά και σπίτι θα είναι το βασικό σας μέλημα την Κυριακή και μπορεί σε κάποιες φάσεις να δοκιμαστεί η υπομονή σας. Φροντίστε μέσα από δραστηριότητες που θα συμβάλλουν στην εκτόνωση όλων σας, να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ένα χόμπι, παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες, ευνοούνται.