Ζώδια για το Σαββατοκύριακο 7/10-8/10

ΚΡΙΟΣ Η αντίληψη σας είναι οξυμένη, ενώ είστε πρόθυμοι να ακούσετε καινούριες ιδέες και προτάσεις εσείς που σκοπεύετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Μέσα στο διήμερο, οι επαφές που θα κάνετε θα είναι πολύ χρήσιμες και προβλέπεται έντονη δράση. Φροντίστε μόνο – επειδή θα ασχοληθείτε με πολλά – να αποφύγετε τη βιασύνη που μπορεί να προκαλέσει μικροατυχήματα.   Έρωτες δίχως δεσμεύσεις είναι το ζητούμενο σας στην προκειμένη φάση της ζωής σας καθώς και η ενασχόληση σας με τα ταλέντα σας. Διανύετε μια πολύ δημιουργική περίοδο και δεν θέλετε να χάσετε τον ειρμό σας για κανέναν. Η ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων είναι έντονη και τα έχετε βρει μια χαρά με τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει αρμονικές όψεις με την Σελήνη στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας θετικά τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής. Ταυτόχρονα σας κάνει πιο συναισθηματικούς και είναι ιδανική στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας, την εκτίμηση σας σε φιλικά σας πρόσωπα ή να επιλύσετε μία παρεξήγηση.   Ο Άρης διανύει τον τομέα του γάμου και επειδή σχηματίζει δύσκολες όψεις με την Αφροδίτη, θα πρέπει να διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο πιθανή κακοκεφιά του συντρόφου σας. Έρωτες, φλερτ και έντονη κοινωνική ζωή θα σας συναρπάσουν τους ελεύθερους, θα γίνουν όμως και ανατροπές.

ΔΙΔΥΜΟΣ Ταξίδια και σύντομες αποδράσεις θα σας απελευθερώσουν και θα νιώσετε να φεύγει όλο το άγχος της καθημερινότητας από πάνω σας. Πολύ επικοινωνιακό προβλέπεται το διήμερο και αρκετά αποδοτικό όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Οι γονείς, προσέξτε πιθανή αδιαθεσία των παιδιών, ώστε να την αντιμετωπίσετε εγκαίρως.   Η Σελήνη με την Αφροδίτη σχηματίζουν θετικές όψεις προκαλώντας αρμονία στην ζωή και τις σχέσεις σας, ενώ παράλληλα αυξάνουν τη γοητεία σας και είναι ιδανική στιγμή για να εξωτερικεύσετε τις ερωτικές σας προθέσεις στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Γεμάτο προβλέπεται το διήμερο και εκτός από τις επαγγελματικές επαφές που θα γίνουν και οι οποίες θα επιφέρουν θετικά αποτελέσματα, θα συναντήσετε φίλους από τα παλιά και η χαρά σας θα είναι μεγάλη. Θέματα που δεν είναι της παρούσης για να επιλυθούν, δεν χρειάζεται να σκοτίζουν το μυαλό σας. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.   Μπορεί να σας κουράσει ένα πρόσωπο που σας πολιορκεί πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα και να αντιδράσετε άκομψα. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας με τακτ και ευγένεια, εκτός κι αν δείτε πως παραζορίζεται η κατάσταση. Εσείς που είστε σε σχέση, διασκεδάστε παρέα με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ Καινούριες προτάσεις που έχουν σχέση κυρίως με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες και ταλέντα, σας δίνουν την ώθηση που χρειάζεστε για να μπείτε και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και αξιοποιήστε το χρόνο σας εποικοδομητικά. Με μερικές έξυπνες κινήσεις, μπορείτε να προωθήσετε τα έργα σας και να έχουν τεράστια ανταπόκριση.   Ένα ευχάριστο διήμερο προβλέπεται για εσάς που θα δώσετε έμφαση στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή. Αφήστε τους προβληματισμούς και τις έγνοιες, κλειδώστε το μυαλό σας και απολαύστε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καινούρια άτομα κάνουν την εμφάνισή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Με τους ρυθμούς που αλλάζετε γνώμη κάθε τρεις και λίγο, είναι δύσκολο να συνεννοηθούν μαζί σας οι άλλοι σχετικά με το διήμερο. Ενώ είστε κεφάτοι και δραστήριοι, έχετε στο μυαλό σας πολλά που θα θέλατε να κάνετε αλλά δεν καταλήγετε πουθενά. Η εποχή προσφέρεται για εκδρομές και βόλτες μέσα στη φύση καθώς και για διασκέδαση.   Ένα φιλικό σας πρόσωπο σας έχει εξυπηρετήσει επανειλημμένα και νιώθετε κατα υποχρεωμένοι απέναντί του. Εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας και μην αγχώνεστε πώς θα το ξεπληρώσετε. Θα εκτιμηθούν πολύ περισσότερο τα λόγια σας από το να αγοράζατε κάποιο δώρο.

ΖΥΓΟΣ Αναπάντεχες συναντήσεις θα σας δώσουν χαρά και θα ενισχυθούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις μέσα στο διήμερο. Διασκέδαση, εκδρομές, βόλτες με την οικογένεια ή τους φίλους θα συμβάλλουν στην αναπτέρωση του ηθικού σας και θα γεμίσουν οι μπαταρίες σας με ευχάριστο τρόπο. Ιδιαίτερη προσοχή στην αλόγιστη σπατάλη χρημάτων μιας και φημίζεστε για τη γενναιοδωρία σας.   Στον ερωτικό τομέα είναι αρκετά περίπλοκη η κατάσταση και ενώ ζείτε έντονες στιγμές πάθους, σας προβληματίζουν κάποιες συνθήκες που μπορούν να σταθούν εμπόδιο στη σχέση σας. Από την άλλη, είστε τόσο ερωτευμένοι, που δεν θέλετε ούτε καν να σκέφτεστε το ενδεχόμενο ενός χωρισμού. Πάντως οι πλανήτες σας ευνοούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Έχετε βάλει σκοπό να απολαύσετε τη ζωή και επειδή είστε πολυμήχανοι, εφευρίσκετε τρόπους να περνάτε καλά ακόμα και όταν είναι σφιχτά τα οικονομικά σας. Τακτοποιήστε σύντομα τις όποιες υποχρεώσεις σας και αφιερώστε χρόνο μέσα στο διήμερο για την ευεξία σας. Είτε κάνετε μια εκδρομή είτε παραμείνετε στην πόλη, προβλέπονται ευχάριστες στιγμές.   Ονειρεύεστε συχνά έναν πρώην έρωτα και δεν μπορείτε να δώσετε κάποια λογική εξήγηση. Ενδεχομένως να μην είστε ικανοποιημένοι από τη σχέση σας και να προβάλλονται τα συναισθήματα στα όνειρα σας. Ενδυναμώστε τη σχέση σας και μην την αφήνετε στην τύχη της.

ΤΟΞΟΤΗΣ Οι Τοξότες είστε μες στη χαρά και τη ζωντάνια, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρετε το ταίρι σας και τους φίλους σας και να αποδράσετε σε όμορφους προορισμούς. Θέματα της καθημερινότητας τακτοποιήστε τα εγκαίρως, ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο για εσάς. Τα οικονομικά σας μπορεί να βελτιωθούν αισθητά μέσα στο διήμερο. Αποφύγετε τις υπερβολές.   Η επαφή σας μέσω διαδικτύου με έναν πρώην έρωτα προκαλεί στασιμότητα στην προσωπική σας ζωή. Τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για τα ερωτικά σας εξαιτίας των αρμονικών όψεων της Αφροδίτης με την Σελήνη, αρπάξτε την ευκαιρία και φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αισθάνεστε περιορισμένοι εξαιτίας των πολλών σας υποχρεώσεων, ενώ θα θέλατε να κάνετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας και μπορεί να τα παρατήσετε όλα για να ακολουθήσετε τα ένστικτα και τις επιθυμίες σας. Μην πολυζορίζεστε και μην αφήνετε σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σας. Το διήμερο προσφέρεται για να ασχοληθείτε με την ευεξία σας.   Βάλτε σε σειρά τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες και μην σκέφτεστε όλες μαζί τις ελλείψεις σας, ώστε να μην πέφτει το ηθικό σας. Διανύετε μια θετική φάση της ζωής σας και θα πρέπει να ρίξετε την προσοχή σας στα αισθηματικά σας που είναι λίγο μπερδεμένα. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας όσοι δεν έχετε βλέψεις για δεσμεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Θα θέλατε πάρα πολύ να φύγετε για ένα διήμερο ταξίδι παρέα με το ταίρι σας, όμως οι υποχρεώσεις της δουλειάς σας, δεν σας αφήνουν περιθώριο για να απουσιάσετε τόσο πολύ. Ωστόσο, μπορείτε να περάσετε όμορφα ακόμη κι αν παραμείνετε στην πόλη, αρκεί να το επιδιώξετε. Έξοδοι, διασκέδαση και κυρίως επικοινωνία με τον/ην σύντροφο σας, θα σας φέρουν πιο κοντά.   Κάνετε τα πάντα για να σας προσέξει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δεν κάνετε όμως κάτι σημαντικό. Δεν δείχνετε καμία ερωτική διάθεση, απλώς κάνετε πλακίτσες, με αποτέλεσμα να δίνετε την εντύπωση πως δεν σας ενδιαφέρει ερωτικά. Επιστρατεύστε τον αισθησιασμό σας.

ΙΧΘΥΣ Θα βρεθείτε σε δίλημμα σχετικά με προτάσεις διασκέδασης και επειδή δεν θα θέλετε να αρνηθείτε σε ακνέναν, θα νιώσετε πιεσμένοι. Επειδή εκ των πραγμάτων δεν είναι δυνατόν να παραβρεθείτε παντού, επιλέξτε πού θέλετε να πάτε και μην αγχώνεστε. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό σημείο και μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας με άνεση.   Από μια μικρή αφορμή, μπορεί να ξεσπάσει έντονος καβγάς και να περάσετε ένα ζοφερό διήμερο. Αν έχετε απωθημένα από το ταίρι σας, καλό είναι τα συζητάτε εγκαίρως, ώστε να μη συσσωρεύονται με κίνδυνο να εκτονωθούν ανά πάσα στιγμή. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας.