Ζώδια για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ Μέσα στο διήμερο μπορείτε να τονώσετε την κοινωνική σας ζωή και να αφήσετε λίγο το νου σας να ξεκουραστεί καθώς έχετε κάνει πολύ κόπο για να κατακτήσετε τους στόχους σας – μικρούς ή μεγάλους και τώρα μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς και τις προσωπικέςσας ανάγκες. Εκδρομές, βόλτες και έξοδοι με αγαπημένα πρόσωπα ευνοούνται.   Η Κυριακή θα είναι ακόμα πιο καλή μέρα καθώς παύει η δυσαρμονική όψη του Άρη με τον Ουρανό και επικρατεί αρμονία στην ερωτική σας ζωή, οπότε μπορείτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι θα κάνετε μια γνωριμία που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

ΤΑΥΡΟΣ Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό διήμερο για τα επαγγελματικά σας καθώς προβλέπεται αύξηση του ενδιαφέροντος για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, όμως η κούραση θα είναι αναπόφευκτη. Ωστόσο, τα αποτελέσματα θα σας διακαιώσουν. Εξοικονομήστε χρόνο για την οικογένεια, ώστε να μην υπάρξουν παράπονα και ψυχαγωγηθείτε. Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία, όμως το Σάββατο μπορεί να σας πιάσει βαρεμάρα και θα θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, με αποτέλεσμα να γίνετε λίγο πιεστικοί. Η Κυριακή ωστόσο, είναι καλύτερη μέρα για τον συγκεκριμένο τομέα και απολαμβάνετε στιγμές με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ Μια αναπάντεχα θετική εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα σας γεμίζει με αισιοδοξία και είστε πιο ψύχραιμοι σχετικά με τα οικονομικά σας, τα οποία δεν αργούν καθόλου να βελτιωθούν. Σελήνη, Ερμής και Ποσειδώνας σε αρμονικές όψεις επαναφέρουν τις ισορροπίες στην εργασία σας και η ανταπόκριση του κοινού σας εξαιρετική. Κάντε κράτει με τα έξοδα. Μπορεί να διαταραχθούν οι ισορροπίες με ένα φιλικό σας πρόσωπο εξαιτίας της ερωτικής αντιζηλίας που θα σας έρθει κάπως ξαφνική. Είναι εποχή αποκαλύψεων και ορισμένοι από εσάς θα πέσετε από τα σύννεφα, έτσι όμως, γίνεται ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Ερωτικά είστε σούπερ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Στον επαγγελματικό τομέα οι εξελίξεις είναι πέρα των προσδοκιών σας και αρχίζετε να βλέπετε ένα μεγάλο φως στον ορίζοντα, κάτι που σας εμψυχώνει, με αποτέλεσμα να κυνηγάτε με περισσή ζέση τους στόχους σας και φυσικά, όσο τους κυνηγάτε τόσο προκύπτουν καινούριες δουλειές. Οικονομικά είστε ακόμα αδύναμοι, τελειώνουν όμως τα βάσανα σας λίαν συντόμως.Την Κυριακή, θα είστε πιο ξεκούραστοι και θα είναι ιδανική ευκαιρία για να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στον ερωτικό τομέα έντονα πάθη και κατακτήσεις κάνουν ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα σας και είστε αρκετά ικανοποιημένοι, όχι όμως εντελώς.

ΛΕΩΝ Έντονη κινητικότητα προβλέπεται μέσα στο διήμερο και θα ασχοληθείτε με επαγγελματικές υποθέσεις που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σας. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά, ενώ προκύπτουν γνωριμίες που θα αποβούν πολύ χρήσιμες και θα έχουν διάρκεια. Αγορές για το σπίτι και τον εαυτό σας, θα ανανεώσουν τη διάθεση σας.   Η κοινωνική σας ζωή χρήζει βελτίωσης κυρίως όσον αφορά την ψυχαγωγία μιας και το τελευταίο διάστημα καταγίνεστε συνεχώς με τα επαγγελματικά σας. Αφήστε στην άκρη τις υποχρεώσεις και πάρτε την οικογένεια ή τους φίλους σας για να κάνετε βόλτες, εκδρομές και ό,τι σας αρέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα έντονων πιέσεων, τώρα αρχίζετε να χαλαρώνετε λίγο και είναι ιδανική εποχή για να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Επαγγελματικά είστε σε καλή φάση, ενώ ταυτόχρονα, έχετε και αγαπημένα πρόσωπα που σας στηρίζουν, οπότε μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας, προτιμήστε την Κυριακή, που θα επικρατεί αρμονία και θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να παρθούν από κοινού αποφάσεις. Οργανώστε μια ρομαντική κατάσταση και απομονώστε θέματα της καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ Οικονομικά ζητήματα που δεν μπορούν να επιλυθούν επί του παρόντος, προκαλούν ένταση στο γάμο ή τη σχέση σας και ειδικά το Σάββατο, θα είναι πολύ εύθραυστες οι ισορροπίες. Ενδεχομένως να επηρεάζουν και τρίτα πρόσωπα το κλίμα με τις συνεχείς παρεμβολές στην προσωπική σας ζωή και εκεί έγκειται το πρόβλημα. Μη χάνετε την κρίση σας. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο έρχεται να τονώσει τον τομέα της δημιουργικότητας, ενώ ευνοεί και τις σχέσεις με τα παιδιά. Αν δεν σκοπεύετε να αποδράσετε σε κάποια κοντινή τοποθεσία, φροντίστε παραμένοντας στην πόλη να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας ανανεώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η έμπνευση σας είναι στα ύψη και τώρα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας καθώς μπορείτε να γίνετε πολύ παραγωγικοί, ενώ παράλληλα η διάθεση σας είναι σε καλά επίπεδα και θέλετε να χαρείτε τη ζωή, με αποτέλεσμα να είστε συνεχώς σε κίνηση. Επαφές με κόσμο θα διευρύνουν τον κύκλο σας και θα αυξήσουν τη δημοτικότητα σας. Ένας νέος έρωτας είναι στο κατώφλι της ζωής σας και έχετε πάθει μεγάλη ταραχή με όλα αυτά τα συναισθήματα που σας κατακλύζουν (πεταλούδες στο στομάχι, κλπ). Είναι πολύ καλή εποχή για τα αισθηματικά σας και αν δεν σας πιάσει η τάση σας για ελευθερία, θα έχει διάρκεια η σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Μπορεί τις προηγούμενες μέρες από ασυνεννοησία να χάθηκε πολύτιμος χρόνος στη δουλειά σας, τώρα όμως που ξέρετε πώς θα κινηθείτε βλέπετε ήδη σημαντική βελτίωση. Ο οικονομικός τομέας ενισχύεται από τις θετικές όψεις Σελήνης και Ερμή και κάποιες προτάσεις που θα ακούσετε, θα συντελέσουν στην επίλυση των προβλημάτων σας. Μην προσπαθείτε να κατανοήσετε συμπεριφορές που απέχουν από τις δικές σας σπαταλώντας την ενέργεια σας άσκοπα. Επιλέξτε να έχετε κοντά σας άτομα που σας εκτιμούν και σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και θα δείτε πόσο πιο ήρεμοι και χαρούμενοι θα είστε. Ερωτικά, κάτι πάει να γίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ήλιος και Αφροδίτη διανύουν τον οικονομικό τομέα και καθώς είναι σε αρμονικές όψεις, μόνο θετικές εξελίξεις θα πρέπει να περιμένετε. Παρόλα αυτά, επειδή θα θέλετε και να το ρίξετε έξω, προσπαθήστε να μην ξεφύγετε κάνοντας υπερβολές με τα χρήματα σας. Αφιερώστε χρόνο στην ερωτική σας ζωή, οργανώνοντας μια ρομαντική συνάντηση με το ταίρι σας. Πιθανή παρεξήγηση με φιλικό σας πρόσωπο θα την αποφύγετε αν είστε πιο υπομονετικοί με την ιδιοτροπία του. Μην ξεχνάτε πως είστε η ήρεμη δύναμη και μπορείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες όσο κι αν σας προκαλούν. Την Κυριακή, αφιερώστε την στη οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας στρέφει την προσοχή σας σε προσωπικά θέματα και θα θέλετε να επιλύσετε τυχόν διαφορές που σας προκαλούν αρνητικά συναισθήματα, ενώ παράλληλα, θα δώσετε έμφαση και σε θέματα εξωτερικής εμφάνισης. Αγορές ρούχων και αξεσουάρ, επίσκεψη σε ένα ινστιτούτο ή σαλόνι αισθητικής, ευνοούνται.  Στον ερωτικό τομέα, υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε και πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί ποιους εμπιστεύεστε. Μπορεί επειδή έχετε μια συγκεκριμένη φαντασίωση στο μυαλό σας να πιστέψετε πως έχετε βρει το ιδανικό ταίρι, όμως δεν πρέπει να βασιστείτε στην κρίση σας.

ΙΧΘΥΣ Η Σελήνη στο ζώδιο σας, μπορεί να σας κάνει να εστιάζετε στις προσωπικές σας ανάγκες και η εγωιστική σας στάση θα γίνει ενοχλητική. Συνεννοηθείτε με τους υπόλοιπους είτε πρόκειται για τα μέλη της οικογένειας, είτε για φίλους και φροντίστε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας ευχάριστα. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό σημείο και μπορείτε να κάνετε πράγματα. Ταξίδια και εκδρομές ευνοούνται καθώς και θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σας ζωή. Οι ελεύθεροι, μέσα από καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, θα βρεθείτε σε δίλημμα αν σας γοητεύσει κάποιο πρόσωπο που ζει μακριά. Ωστόσο, μην αποκλείετε τίποτα μιας και ο έρωτας δεν υπολογίζει αποστάσεις.