ΖΩΔΙΑ – ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/10

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Με την εργασιακή ρουτίνα να σε τρέχει σαν αμάξι με σπασμένα φρένα σε χωματόδρομο, αυτή την περίοδο έχεις ανάγκη από ανθρώπους (φίλους/σύντροφο/συνεργάτες) που σε ηρεμούν. Όποιος/α επιχειρεί να σου φορτώνει προβλήματα, νεύρα ή έγνοιες ακυρώνεται ακαριαία!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η καρδιά σου ζητάει άμεσα, επιτακτικά, ηλεκτροφόρα μια απόδειξη πως υπάρχει ακόμη εκεί έξω για εσένα αυτό που λέγεται ευτυχισμένος έρωτας! Και τότε θυμάσαι ξανά κάθε φορά που ξεκινούσες μʼ αυτό το όνειρο, πως μεταμορφώθηκε σʼ εφιάλτη. Και μετά σου τη δίνουν όλα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ο έρωτας και ο ρεαλισμός μερικές φορές είναι ορκισμένοι αντίπαλοι κι ακόμη και το δυναμικό και ταχύτατο μυαλό σου δεν μπορεί να τους μονιάσει. Για κάποιους/ες Διδύμους σήμερα αυτή η αντιπαλότητα μπορεί να πάρει τη μορφή έντασης μέσα στη σχέση τους. Για άλλους/άλλες μπορεί να σημάνει την ανάγκη να λύσουν τα προβλήματα της μια και καλή. Για τους/τις ελεύθερους/ες ίσως και να πάρει τη μορφή ανακούφισης: «Αχ Θεέ μου, τι καλά που δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου!»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, αυτό το φανατισμό που με τόση ευκολία ανασύρεις αυτές τις μέρες από τη δεξαμενή των συναισθημάτων σου, μάλλον θα τον συναντήσεις εκεί έξω, στο πρόσωπο μερικών (φίλοι, συνάδελφοι, γονείς) που προσπαθούν να σε δασκαλέψουν λες και είσαι μαθητούδι. Ξέρεις τι οφείλεις να τους απαντήσεις: Get a real life guys/girls!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τις περισσότερες φορές το να σκέφτεσαι σου μοιάζει τόσο πολύπλοκη διαδικασία και τόσο ξένη προς τον εαυτό σου που προτιμάς ν’ αποθεώνεις το ένστικτο σου. Ναι, ωραία τεχνική! Μπράβο! Είδαμε πόσο σε έχει βοηθήσει διαχρονικά αυτό! Σήμερα λοιπόν που το μυαλό σου μοιάζει πιο καθαρό και από διαμάντι, μπορείς να μιλήσεις έξω από τα δόντια και όποιον πάρει ο χάρος. Όνειρα γλυκά ένστικτο! Καλημέρα λογική μου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Λες και κάθε φορά που πας να διεκδικήσεις ένα μικρό κομμάτι αυτονομίας και ανεξαρτησίας εκεί έξω, κάποιος/α (συγγενής ή σύντροφος) πάντα θα εμφανίζεται για να σε καθυποτάξει στο φόβο και την εξάρτηση. Όχι αυτή τη φορά. Αυτή τη φορά οπλοφορείς και έχεις το δάχτυλο στη σκανδάλη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αυτό που πριν από μερικούς μήνες έμοιαζε με μια ακόμη ασαφή αίσθηση, πλέον γίνεται μια συμπαγής πραγματικότητα. Δεν είναι ότι κουράστηκες από όλους τους ανθρώπους γενικά. Έχει κουραστεί ειδικά από τους βολεψάκηδες, τους ανόητους, τα παιδαρέλια σε συσκευασία επιτυχημένου/ης τριαντάρη/ας, τους/τις φλύαρους/ες. Αυτό θα μπορούσε κανείς να το πει και ωρίμανση. Όμως το ότι επιπλέον τους την λες χωρίς φόβο (όπως σήμερα), είναι άθλος! Μπράβο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οι περισσότεροι/ες Σκορπιοί θέλουν να περιστοιχίζονται από ανθρώπους που έχουν συγκεκριμένη στάση ζωής, άσχετα αν συμφωνούν ή όχι μʼ αυτή. Η αρετή που τους τραβά σαν μαγνήτης είναι η συνέπεια. Σήμερα ίσως νιώσεις πως το μόνο που δεν υπάρχει τελευταία ανάμεσα σʼ εσένα και τους ανθρώπους του κοινωνικού σου περίγυρου είναι συνέπεια ανάμεσα στα λόγια και τις πράξεις… Καυγά μυρίζομαι…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν υπάρχει κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση τους γύρω σου (ειδικά στον εργασιακό σου χώρο) μέρες σαν τη σημερινή είναι η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις σε κάθε σου κίνηση, σε κάθε συζήτηση ή διαπληκτισμό. Από τη μια θα είχες καλύτερα αποτελέσματα αν ήσουν πιο διπλωματικός/η. Όμως ποιος είμαι εγώ για να σου στερήσω τη χαρά να επιβεβαιωθείς;