Ε ψιτ, για ετοίμασε βιογραφικό – Η Ryanair ψάχνει πλήρωμα σε Αθήνα και Θεσσαλονική!

Είσαι έτοιμος και έτοιμη να ξεκινήσεις ένα λαμπρό μέλλον στον τομέα των αερομεταφορών; Αν ναι, τότε πρέπει να γνωρίζεις τις ημέρες καριέρας που πραγματοποιεί η Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας, είναι προγραμματισμένες για τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο, προκειμένου να καλύψει σημαντικές θέσεις εργασίας.

Η Rynair αναζητά ανθρώπινο δυναμικό και σε άλλες πόλεις μεγάλων χωρών, όπως θα δεις και στη λίστα που θα σου αφήσουμε παρακάτω, ενδεχομένως για τους νέους προορισμούς που ετοιμάζεται να προσθέσει στα δρομολόγιά της.

Όσον αφορά την Αθήνα, η πρώτη Ημέρα Καριέρας θα διεξαχθεί στις 17 Απριλίου 2019. Για να κλείσεις θέση, πρέπει να έχεις υποβάλλει αίτηση, έως και τις 15 Απριλίου, ενώ η δεύτερη είναι προγραμματισμένη για τις 30 Μαϊου 2019, όπου και εδώ θα πρέπει να έχεις δηλώσει ενδιαφέρον, έως δύο μέρες πριν.

Για τους Θεσσαλονίκεις της παρέας, στις 2 Μαϊου 2019 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Ημέρα Καριέρας, όπου οι συμμετοχές πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Απριλίου, ενώ η ημερομηνία που έχει οριστεί για τη δεύτερη, είναι η 25η Ιουνίου.

Αν λοιπόν ψήθηκες και θέλεις να υποβάλλεις αίτηση, τότε πάτησε ΕΔΩ, επέλεξε την περιοχή που σε βολεύει και στη συνέχεια δήλωσε συμμετοχή.

Μπορείς να πας και μόνο για την εμπειρία, κάτι θα αποκομίσεις από όλο αυτό!