Ετοίμασε το βιογραφικό σου, γιατί η Emirates ψάχνει πλήρωμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Η διεθνής αεροπορική εταιρεία Emirates αναζητά υποψήφιους στην Ελλάδα, προκειμένου να ενισχύσουν το διεθνές της πλήρωμα. Η εταιρεία, με έδρα το Ντουμπάι, διοργανώνει «Open Day» στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να βρει τους υποψήφιους που ταιριάζουν με το προφίλ της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, αναζητά ανθρώπους ανοιχτούς στις προκλήσεις, φιλικούς, εξυπηρετικούς και με διάθεση να προσφέρουν τη βραβευμένη αεροπορική εμπειρία Emirates, στους επιβάτες.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε για αεροπορική καριέρα, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα απ’τα δύο προγραμματισμένα Open Day, με το βιογραφικό να είναι στα αγγλικά και μια πρόσφατη φωτογραφία σας.

Για τους Θεσσαλονικείς της παρέας, το Open Day θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαϊου, στις 09:00 π.μ. ακριβώς, στο ξενοδοχείο The Met Hotel(26η Οκτωβρίου 48). Αντίθετα, η ευκαιρία για τους Αθηναίους θα δοθεί τη Δευτέρα 13 Μαϊου, στις 09:00 π.μ., στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental (Λ. Συγγρού 89 – 93).

Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα Open Day, απαιτείται η ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του site της Emirates. Οι υποψήφιοι είναι πιθανόν να χρειαστεί να παραμείνουν όλη την ημέρα στο χώρο και εκείνοι που θα περάσουν στην επόμενη φάση, θα ενημερωθούν για πιθανές επιπρόσθετες αξιολογήσεις και συνεντεύξεις.

Οι υποψήφιοι για το Πλήρωμα Θαλάμου απολαμβάνουν μια σειρά από παροχές στις οποίες περιλαμβάνονται:

  • αφορολόγητα εισοδήματα
  • δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάϊ
  • μεταφορά από/προς τη δουλειά
  • ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη
  • αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάϊ

Τα σημαντικά οφέλη των ταξιδιωτικών παροχών για το Πλήρωμα Θαλάμου και για τις οικογένειες και τους φίλους τους αποτελούν ένα ακόμα αξιόλογο πλεονέκτημα, καθώς το διευρυμένο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ταξίδια στις έξι ηπείρους που πετά η αεροπορική εταιρεία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων είναι διαθέσιμες ΕΔΩ.