Είσαι σίγουρη πως έβαλες τα σωστά προϊόντα στην τσάντα θαλάσσης;

Η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές διακοπές άρχισε και δεν βλέπουμε την ώρα να αναχωρήσουμε! Ήδη ετοιμάζουμε βαλίτσες και σκεφτόμαστε τι θα πάρουμε μαζί μας. Και φυσικά επειδή διακοπές σημαίνει ήλιος και θάλασσα δεν ξεχνάμε να πάρουμε στην τσάντα θαλάσσης τα σωστά προϊόντα που θα μας χαρίσουν όμορφο και ασφαλές μαύρισμα, με διάρκεια.

Ανακαλύψαμε στο Euphoria Center τα αντηλιακά προϊόντα της Dalton Marine Cosmetics. Τα καινοτόμα προϊόντα της σειράς SUN CARE προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό μιας αποτελεσματικής προστασίας με την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Ποτέ πιο πριν η ηλιακή προστασία δεν ήταν τόσο απλή και ευχάριστη.

Στη σειρά θα βρείτε το νέο SUN CARE UV Spray Protection το οποίο είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να εφαρμοστεί αλλα και πολύ γρήγορο και εύκολο να απορροφηθεί από το δέρμα χωρίς να αφήσει λιπαρότητα.

Επίσης, θα βρείτε την εκπληκτικά απαλή αντηλιακή κρέμα UV Cream Protection η οποία προσφέρει εξαιρετικά αποτελεσματική προστασία από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, χωρίς να αφήνει υπολείμματα πάνω στο δέρμα.daltonantiliakanew1

Και τέλος, το αγαπημένο μας After Sun Body Lotion με μοναδικό άρωμα, το οποίο καταπραϋνει και αναζωογονεί το δέρμα μετά την έκθεση στον ήλιο χάρη σην πανθενόλη και το φύκι spirulina. To φύκι spirullina παρέχει επιπλέον υγρασία και προτατεύει από τις ελεύθερε ρίζες για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Αυτό το καλοκαίρι χαρείτε τον ήλιο χωρίς ν’ ανησυχείτε. Επισκεφτείτε το Euphoria Center και δοκιμάστε την καινοτόμα σειρά για αντηλιακή προστασία και φροντίδα!