Είσαι μόνη και ο πρίγκιπας δεν έρχεται??

γράφει η Χριστίνα Αμπατζή

Αγαπημένη μου για όλες βρίσκεται κάπου εκεί έξω ο πρίγκιπας μας!

Αλλά όπως σου λέω εκεί έξω.. γι αυτό μήπως είναι καιρός να βγαίνεις και να φλερτάρεις; Φλερτάρω σημαίνει νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου και στέλνω αυτό το μήνυμα στον κόσμο έτσι ώστε να έλκονται από μένα οι κατάλληλοι άνθρωποι.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ…

  • ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ
  • ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ
  • ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

Χαμογέλα… γιατί ένα χαμόγελο σημαίνει πολλά, φωτίζει το πρόσωπο και μαγνητίζει τους άλλους. Σκέψου πως κάθε κορίτσι έχει τη δικιά της ξεχωριστή ομορφιά και αυτό πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου καθώς και την μοναδικότητα σου.Μην προσπαθήσεις να μιμηθείς άλλες γιατί τότε δεν θα κερδίσεις τίποτα παρά μόνο το άγχος να δεις τι κάνουν οι άλλες και να προλάβεις να το κάνεις και εσυ! Στους άλλους αρέσει το διαφορετικό και ξεχωριστό ! Αυτό τους προσεγγίσει!

Να εμπιστεύεσαι τον ευατό σου και  μην σκέφτεσαι  ότι δεν θα τα καταφέρεις !Μπορείς  να τα καταφέρεις,ΌΛΕΣ μπορούν.Ξεπερνάς τους φόβους σου και οι επιθυμίες γίνονται όνειρα.Δείχνεις ενδιαφέρον και προσοχή στον άλλον τον προσεγγίζεις σα να έιναι η τελευταία φορά που θα τον δεις έτσι ώστε να σκεφτείς αν όχι τώρα, πότε ;

Σε θέλω τολμηρή αλλά και ήρεμη αφού ξέρουμε ότι στους άνδρες αρέσουν οι τολμηρές γυναίκες και αυτές που παίρνουν πρωτοβουλίες από μόνες τους!Να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράζεσαι με τρόπο, η στάση του σώματος,ο τόνος και η χροιά της φωνής, οι χειρονομίες αποτελούν ισχυρά μη λεκτικά μυνήματα.Με ειλικρίνεια ,χωρίς υπερβολές δείχνεις αυτά που αισθάνεσαι και δώστου το χρόνο που χρειάζεται για να αποφασίσει αν θέλει να σχετιστεί μαζί σου ή όχι..Είναι πιθανό το σενάριο να μη θέλει να συνεχίσει αλλά αυτό δεν μας απογοητεύει,δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!