Διάλεξε nude αποχρώσεις γι’ αυτή την μεταβατική περίοδο!

Είναι γεγονός πως είναι μια από τις πιο περίεργες εποχές του χρόνου! Δεν ξέρεις τι να φορέσεις, στην ντουλάπα σου επικρατεί το χάος, κατά τη διάρκεια της ημέρας σκας και το βράδυ κρυώνεις! Το μυαλό σου είναι ακόμη ξεχασμένο στο καλοκαίρι και δεν θες να αποχωριστείς με τίποτα το μαύρισμά σου, αλλά ούτε και τα καλοκαιρινά χρώματα από τα νύχια σου!

Σε νοιώθουμε, αλλά φτάνουμε αισίως στο τρίτο δεκήμερο του Σεπτέμβρη! Και ήδη σ’ έχουμε ενημερώσει για το τι “παίζει” στο μανικιούρ – πεντικούρ αυτή τη σεζόν και που μπορείς να κάνεις στο Sugar Nails! (δες εδώ ;όλες τις νέες τάσεις στα νύχια για το φετινό φθινόπωρο – χειμώνα).

Η ιδέα από το λευκό μανικιούρ στο σκούρο γκρι ή μαύρο μάλλον σου φαίνεται δύσκολη! Γι’ αυτό και σου προτείνουμε να υιοθετήσεις γι’ αυτό το διάστημα τις nude αποχρώσεις, οι οποίες αποτελούν πάντα μια ασφαλή επιλογή όταν δεν θέλεις να κάνεις κάτι έντονο ή διαφορετικό.

Οι τάσεις που θα επικρατήσουν φέτος τον χειμώνα τείνουν  προς την απλότητα και έτσι οι nude αποχρώσεις καθιερώνονται για ακόμα μια φορά και μάλιστα σε κοντά νύχια. Επιλέξτε λοιπόν αποχρώσεις του μπεζ, του ροζ, του ροδακινί και του απαλού καφέ-μπεζ και δημιουργήστε υπέροχα nail art.

Και μην ξεχνάτε…οι αποχρώσεις αυτές είναι πολύ φυσικές και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση. Από τη δουλειά μέχρι σε πιο επίσημες εμφανίσεις!