Βρήκαμε τα πιο λαχταριστά, τα πιο κολασμένα pancakes της πόλης!!

Δοκιμάσαμε τα pancakes στο Hasta la Vista και έγιναν η νέα μας εμμονή! Και πιστέψτε μας δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνουν και η δικιά σας αγαπημένη αμαρτωλή συνήθεια!

Τα pancakes ή αλλιώς τηγανίτες, αυτές οι στρογγυλές, επίπεδες και αφράτες επιφάνειες που παρασκευάζονται με αυγά, αλεύρι και γάλα και συνοδεύονται με πληθώρα γευστικών υλικών στο Hasta la Vista έχουν αποκτήσει…..άλλη γεύση!

hastalavistapanΗ ζύμη τους είναι ξεχωριστή και σίγουρα θα ξαφνιάσει ευχάριστα τον ουρανίσκο σας. Ενώ αν θα είναι αλμυρά ή γλυκά είναι καθαρά θέμα γούστου και στο μενού του μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα γευστικών συνδυασμων. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Με κολασμένη πραλίνα ή πραλίνα μπανάνας ή φουντουκιού, με αμαρτωλά smarties ή μπισκότα oreo όπως και αν τα προτιμάτε σίγουρα θα τα απολαύσετε στο Hasta la Vista. Εκεί που σ’ ένα υπέροχο περιβάλλον, με θέα την λίμνη και κάτω από την σκιά ενός πανέμορφου πλάτανου τα pancakes σερβίρονται πληθωρικά στη γεύση και εντυπωσιακά στο μάτι και δεν αφήνουν κανέναν…..ασυγκίνητο!!

hastalavistapan2

Αν μπερδευτείτε και δεν ξέρετε τι να πρωτοδοκιμάσετε αφήστε να σας προτείνει το έμπειρο και ευχάριστο προσωπικό του Hasta la Vista. Το νέο αγαπημένο στέκι της πόλης μας, που σίγουρα θα γίνει και δικό σας!