Αυτό το Σαββατοκύριακο φύγαμε για….Πάργα!!

Η Πάργα αποτελεί το…νησιώτικο καταφύγιο για όλους τους Ηπειρώτες. Ειδικά το καλοκαίρι όλοι σπεύδουμε να πάρουμε μια γεύση από νησί και να περάσουμε ανέμελες στιγμές στα σοκάκια της. Και είναι γεγονός πως περπατώντας στα στενά και ανηφορικά δρομάκια έχεις την εντύπωση πως βρίσκεσαι σε νησί. Διατηρώντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα της εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με τα κτίρια και την αρχιτεκτονική της. Χτισμένη αμφιθεατρικά με θέα τους Παξούς και τους Αντίπαξους σε προσκαλεί να περάσεις στιγμές ανεμελιάς. Ενώ η θέα από το ενετικό κάστρο είναι μαγευτική. Οι παραλίες της δε είναι από τις καλύτερες του Ιουνίου με τα καθαρά γαλαζοπράσινα νερά τους. Στην Πάργα μπορείς να κολυμπήσεις, να κάνεις θαλάσσια σπορ και να απολαύσεις ατελείωτες  βόλτες στα στενά της.

Αλλά αυτό το καλοκαίρι έχεις έναν ακόμη λόγο να επισκεφτείς την Πάργα. Και ποιος είναι αυτός? Το Camares night club!!!

Οι πιο παλιοί θα θυμούνται το θρυλικό club Camares που ήταν από τα πρώτα που λειτούργησαν στην Ήπειρο τη δεκαετία του ’80! Οι στιγμές διασκέδασης στο club ήταν αξέχαστες και αποτελούσε σημείο αναφοράς για τους Ηπειρώτες αλλά και τους επισκέπτες.

Φέτος το καλοκαίρι μετά από ένα διάστημα απουσίας, το club Camares επέστρεψε και ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του απέδειξε ότι η διασκέδαση φέτος το καλοκαίρι στην Πάργα θα “χτυπήσει” κόκκινο!! (δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το grand opening εδώ).

openingcamares

Με special guests κάθε βραδιά στο Camares είναι ξεχωριστή. Ενώ οι εκπλήξεις για αυτή τη σεζόν θα είναι πολλές…….. με πολλούς και ξεχωριστούς djs, να παίρνουν θέση στα decks του Camares και να μας χαρίζουν ατελείωτες καλοκαιρινές βραδιές διασκέδασης.

parga

Στα extra bonus του club το ευχάριστο προσωπικό του που θα κάνουν το Camares night club και το δικό σας αγαπημένο club του καλοκαιριού!!

prosopikokamares

Καλό καλοκαίρι λοιπόν και τα λέμε……Camares!!!!