Αυτό το ζευγάρι βγάζει έως και 8.000 ευρώ με ένα post στο Instagram

Ο Jack Morris 26 ετών και η φίλη του Lauren Bullen 24 χρόνων, γνωρίστηκαν το 2016 και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στα Fiji άλλαξαν τη ζωή τους. Έκτοτε μετέτρεψαν σε επάγγελμα τα ταξίδια ανά τον κόσμο και το ποστάρισμα στα social media. Σύντομα ο λογαριασμός τους στο Ιnstagram απέκτησε 3 εκατ followers, γέμισε από ονειρεμένες φωτογραφίες και εκείνοι είχαν στο…ενεργητικό τους ταξίδια σε 45 χώρες.

Έχοντας «κατακτήσει» την…τέχνη της πλήρους αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης και τροφοδοτώντας με μαεστρία τους λογαριασμούς τους κατάφεραν να κερδίζουν χιλιάδες ευρώ για κάθε φωτογραφία που ανεβάζουν.

Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο Cosmopolitan o Jack δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να κάνουν μια χορηγούμενη ανάρτηση εάν δεν πρόκειται να κερδίσουν τουλάχιστον 2.900 ευρώ ενώ για κάποιες φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει, κέρδισαν ακόμη και 8.000 ευρώ.

Όπως δηλώνουν μάλιστα, θα μπορούσαν να χρεώνουν ακόμη περισσότερα για τις φωτογραφίες που αναρτούν. «Έκανα μια δουλειά για μια εταιρεία τηλεφωνίας, ταξίδεψα για τρεις μέρες. Χρειάστηκαν δύο ημέρες για τα γυρίσματα και μετά έπρεπε να τραβήξω πέντε φωτογραφίες για το Instagram και κέρδισα 33.000 ευρώ» εξηγεί ο Jack. «Μάλιστα έχουμε κάνει δουλειές για τις οποίες χρεώνουμε αρκετές χιλιάδες και μας είπαν πως οι τιμές μας είναι πολύ χαμηλές».

Πως γίνονται όλα αυτά; Πρόσφατα ο Jack μοιράστηκε τα μυστικά για μια τέτοια επιτυχημένη επιχείρηση στο blog του Do You Travel τονίζοντας τη σημασία που έχει για μια πληρωμένη ανάρτηση, να τραβήξεις την καλύτερη φωτογραφία την κατάλληλη στιγμή.

«Τις περισσότερες φορές τραβάμε φωτογραφίες περίπου μια ώρα μετά το ηλιοβασίλεμα. Στις πολυσύχναστες περιοχές είναι πιο ήρεμα αυτή την ώρα της ημέρας», όπως εξηγεί. Επίσης τονίζει πως οι φωτογραφίες στο feed πρέπει να έχουν μια ομοιογένεια γι αυτό και αποφεύγει να χρησιμοποιεί τα φίλτρα του Instagram – ή άλλες σχετικές εφαρμογές που διατίθενται σε κινητά- αν και όπως τονίζει κάνει πάντα edit σε όλες τις φωτογραφίες αλλά πάντα με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο στιλ.

Το ζευγάρι ζει το τελευταίο διάστημα στο Bali και συνεχίζει να αναρτά υπέροχες φωτογραφίες ενώ έχουν βάλει στόχο να ταξιδεύουν σε μια χώρα που δεν έχουν επισκεφθεί στον παρελθόν, κάθε μήνα καθαρά για ψυχαγωγικούς λόγους.

Πηγή: Independent