Αυτές είναι oι κουλ μπότες που θα κάνουν φέτος στην άκρη τα ankle boots

Μάλλον υπάρχει σημαντικός λόγος που τα μεγαλύτερα fashion blogs του κόσμου ασχολούνται τόσο εκτεταμένα με το στυλ και τις εμφανίσεις των σούπερ μόντελς όταν αυτές βρίσκονται off duty, κοινώς στις καθημερινές και προσωπικές τους εμφανίσεις. Γιατί λίγα πράγματα μοιάζουν πιο κουλ και τέλεια, δείχνοντας την ίδια στιγμή τόσο ανεπιτήδευτα όσο το styling των πιο διάσημων μοντέλων στις πιο απλές τους τους στιγμές.

Εν όψει της νέας σεζόν λοιπόν οι fashion experts εντόπισαν ένα συγκεκριμένο τύπου μπότας στα πόδια σχεδόν όλων των γνωστών μοντέλων του πλανήτη.Ο λόγος για τα biker boots, ένα κλασικό πλέον μποτάκι που αν συνδυαστεί έξυπνα και σωστά μπορεί να γίνει η νούμερο ένα σέξι και παράλληλα δυναμική επιλογή.

Από εκεί λοιπόν που τα κομψά ankle boots με λεπτό τακούνι φαινόταν να έχουν την πρώτη θέση στη ντουλάπα μας και το ερχόμενο φθινόπωρο τα κάπως παραμελημένα biker boots έρχονται για να μας θυμίσουν ότι είναι ακόμα εδώ και ότι ταιριάζουν τέλεια με τζιν, κοντές φούστες, ακόμα και με μακριά, πιο βραδινά φορέματα.

Αν δεν τα βάλεις ούτε φέτος τότε μάλλον δεν θα τα βάλεις ποτέ.