Αυτά είναι τα 5 ρούχα – κλειδιά που κάνουν τις γυναίκες πιο ελκυστικές

Σάββατο σήμερα και όλο και κάποια βόλτα θα κάνεις το βράδυ στα Ιωάννινα. Σύμφωνα με έρευνες υπάρχουν κάποια ρούχα που κάνουν τις γυναίκες πιο ελκυστικές!! Και μπορεί το στιλ της κάθε γυναίκας να διαφέρει, αλλά υπάρχουν 5 σημεία κλειδιά, που τις κολακεύουν όλες.

Οι παρακάτω μελέτες, μας εξηγούν γιατί τα 5 αυτά ρούχα είναι το μυστικό για μία σέξι εμφάνιση.

  • Ψηλοτάκουνα

Σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Archives of Sexual Behaviour», τα ψηλά τακούνια αυξάνουν την ελκυστικότητα μιας γυναίκας. Η μελέτη επίσης έδειξε ότι οι γυναίκες που φορούν τακούνια έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να προσεγγιστούν από το αντίθετο φίλο. Οι ίδιες φορώντας ψηλοτάκουνα νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που περπατάνε, μέχρι τις συνολική τους στάση.

  • Κόκκινα ρούχα

Μελέτη που δημοσιεύθηκε από το περιοδικό της« Προσωπικότητας και Κοινωνικής Ψυχολογίας» ότι το κόκκινο χρώμα συγκεντρώνει τα βλέμματα των ανδρών περισσότερο από κάθε άλλο. Τώρα, λοιπόν, που πλησιάζει και η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μην αμφισβητήσεις το all time classic χρώμα εκείνης της μέρας.

  • Αμάνικα tops

Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της  Νότιας Ουαλίας δείχνει ότι οι περισσότεροι άνδρες ελκύονται από τα άκρα μίας γυναίκας. Από τα φροντισμένα νύχια, μέχρι τα γυμνασμένα χέρια, οι άντρες λατρεύουν να βλέπουν τις γυναίκες να φοράνε στράπλες ή αμάνικες μπλούζες.

  • Εφαρμοστά φορέματα

Προτίμησε να αναδείξεις τις καμπύλες σου με ένα εφαρμοστό φόρεμα, παρά να τις καλύψεις με κάτι πιο φαρδύ. Σύμφωνα με τους ερευνητές στη Νέα Ζηλανδία, οι άνδρες προτιμούν να βλέπουν ένα ρούχο που εφαρμόζει κολλητά πάνω στην γυναίκα, ακόμα και αν έχει το σώμα της Beyonce.

  • Μικρό μαύρο φόρεμα

Δεν έχει γίνει καμία έρευνα για το LBD, καθώς τα μεγαλύτερα ονόματα στη βιομηχανία της μόδας με πρωτοστάτη την Coco Chanel έχουν αποδείξει πόσο μεγάλη δύναμη έχει ένα μαύρο φόρεμα. Το αιωνίως chic ρούχο, είναι το κλασικό κομμάτι που κολακελύει και αναδεικνύει τα σημεία της κάθε γυναίκας.