Απέχεις μόλις ένα βήμα από το γυμνασμένο κορμί που ονειρεύεσαι!

Μπήκαμε και στην άνοιξη και ακόμη να το πάρουμε απόφαση να ξεκινήσουμε γυμναστική. Από αναβολή σε αναβολή έφτασε ο Μάρτιος και ακόμη βρίσκουμε δικαιολογίες από εβδομάδα σε εβδομάδα να ξεκινήσουμε γυμναστήριο.

Μήπως ήρθε η ώρα όμως να φορέσουμε τ’ αθλητικά μας και να γυμναστούμε?Μην περιμένεις λοιπόν μια ακόμη Δευτέρα για να κάνεις το βήμα και να γραφτείς γυμναστήριο! Ψάξαμε και βρήκαμε λοιπόν το ιδανικό γυμναστήριο για όλους όσους θέλουν να γυμναστούν πραγματικά! Και ποιο είναι? Το Step Gym Club!

Το Step Gym Club είναι ένα σύγχρονο γυμναστήριο στην πόλη μας. Πρόκειται για έναν προσεγμένο και άρτια οργανωμένο χώρο που διαθέτει όλα τα όργανα της techno gym και μηχανήματα γυμναστικής τελευταίας τεχνολογίας.

stepgymvari

Ανάλογα με τις ανάγκες του σώματός σου και τους στόχους που θέλεις να επιτύχεις, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του θα σου προτείνει το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα προπόνησης, ώστε να έχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα, σε σύντομο χρονικό διάστημα (γιατί καλοκαίρι έχουμε!!).

Εκτός του ατομικού προγράμματος προπόνησης, στο Step Gym Club θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων που μπορείς να παρακολουθήσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε spinning, jump, aerial dance, aerial pilate, pilates, yogilates, fitballs, body power, cardio/abs, legs/abs κ.α. Δοκίμασέ τα και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα!

Επίσης, στο Step Gym Club θα βρεις το γνωστό και αγαπημένο πολλών από εμάς, το Miha Botytec (διάβασε περισσότερα εδώ), αλλά και το μηχάνημα POWER PLATE. Οι γυμναστές θα σου εξηγήσουν τα οφέλη του κάθε μηχανήματος και τι αποτελέσματα μπορείς να έχεις. Ενώ αν είσαι λάτρης του pilates τότε θα γνωρίζεις το “κρεβάτι” pilates ή πιο σωστά reformer pilates. 

stepkrev2

Επιπλέον στο χώρο θα βρείτε και σάουνα.

Στα extra bonus του χώρου η εύκολη πρόσβαση, το άνετο parking και φυσικά το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του. Στο Step Gym Club θα νοιώσεις άνετα και θα γίνει σίγουρα το νέο αγαπημένο σου……”στέκι”!!

Γιατί είναι καλό η γυμναστική να είναι τρόπος ζωής και όχι ανάγκη τελευταίας στιγμής!

Ανασκουμπώσου λοιπόν και κάνε το βήμα, στο Step Gym Club!!

Και το νου σου… μην κλέβεις στις επαναλήψεις!