Αν θες να ζητήσεις συγγνώμη φόρα λευκά ρούχα!

Σίγουρα έχεις στη ντουλάπα σου ρούχα για κάθε περίσταση. Μπορεί τα περισσότερα από αυτά να εξυπηρετούν το στιλ του ντυσίματος που κάνεις πιο συχνά και το οποίο σε χαρακτηρίζει, αλλά σίγουρα υπάρχει στη ντουλάπα σου και ένα καλό φόρεμα και παντελόνι. Σε κάθε γυναικεία ντουλάπα (αλλά και αντρική) μπορεί κανεις να βρει από τζιν και επίσημα ρούχα, μέχρι αθλητικές φόρμές. Κι αυτό γιατί κάθε στιγμή της ζωής μας, επιλέγουμε το ανάλογο ντύσιμο που ταιριάζει και ανταποκρίνεται καλύτερα στην εκάστοτε περίσταση.

Το καλύτερο χρώμα για να φορέσεις σε μία συνέντευξη για δουλειά, ή σε ένα σημαντικό meeting, είναι το…

Μαύρο Γιατί το μαύρο είναι το κλασικό χρώμα που δηλώνει κομψότητα, σοβαρότητα και αξιοπιστία, προσδίδοντας ένα διαφορετικό κύρος σε εκείνον που το φοράει, κάτι που είναι άκρως σημαντικό και χρήσιμο στις περιπτώσεις αυτές, που θέλεις να κερδίσεις τη θέση στη δουλειά, ή να έχεις μια σωστή κι επιβλητική παρουσία στο meeting με το αφεντικό και τους συναδέλφους σου. Το μαύρο δηλώνει αυτοπεποίθηση και αυτό ακριβώς αποπνέει και όποιος το φοράει, γιατί με το μαύρο χρώμα αισθανόματε πάντα πιο άνετα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που όταν δεν είμαστε στις καλές μας, ή εκείνες τις ημέρες που δεν μας ικανοποιεί κανένα ρούχο μας και νιώθουμε πως όλα μας παχαίνουν, επιλέγουμε τη σίγουρη λύση: το μαύρο φόρεμα, ή παντελόνι μας, που μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες.

Το ιδανικό χρώμα για να φορέσεις στο πρώτο σας ραντεβού, είναι το…

Κόκκινο Αυτό το χρώμα ψήφισαν το 56% των αντρών σε μία έρευνα που έγινε, κατά την οποία ρωτήθηκαν τι χρώμα θα ήθελαν να φοράει η κοπέλα τους, στο πρώτο ραντεβού. Το κόκκινο είναι το χρώμα του έρωτα και του πάθους, μαγνητίζει το βλέμμα και ξυπνάει τις αισθήσεις.

Το χρώμα που πρέπει να φορέσεις όταν θέλεις να ζητήσεις συγνώμη, είναι το…

Λευκό Μέσα στα άσπρα ρούχα δείχνεις προσιτή και σεμνή, γιατί το λευκό είναι το χρώμα της αθωότητας και της πραότητας. Το λευκό ρούχο θα σου δώσει πολλές πιθανότητες παραπάνω να πείσεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου για την ειλικρινή σου μεταμέλεια και θα ακούσει πιο προσεκτικά όσα έχεις να του πεις.

Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις τους πάντες για την εξυπνάδα και το κοφτερό μυαλό σου, ΜΗΝ προτιμήσεις το…

Ροζ Το γλυκό αυτό χρώμα, παραπέμπει λίγο στην Barbie και μάλλον δεν πείθει και πολύ ότι η κοπέλα που το φοράει φημίζεται για το μυαλό της. Θα πεις ότι αυτά είναι ανοησίες, αλλά αυτή την απάντηση έδωσαν οι περισσότεροι συμμετέχοντες σε μία έρευνα, στην ερώτηση «Ποιο χρώμα θεωρείς ότι δηλώνει χαμηλό IQ για μια κοπέλα;». Γι΄αυτό αν σου αρέσει το ροζ, χρησιμοποίησέ το καλύτερα μόνο στο μακιγιάζ σου, επιλέγοντας ροζ ρους, ή κραγιόν και για τα ρούχα προτίμησε καλύτερα ένα διαφορετικό χρώμα. Η σειρά προτίμησης, σύμφωνα με τις απαντήσεις των ερωτηθέντων, είναι η εξής: μαύρο, μπλε, άσπρο, πράσινο, μωβ, καφέ, κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί και ροζ.