Έρχονται ανατροπές. Διέρρευσαν κομμάτια της πλοκής του 8ου κύκλου του Game of Thrones

χειμώνας είναι εδώ και οι λάτρεις του Game Of Thrones ανυπομονούν για τον επόμενο, όγδοο, κύκλο της σειράς, τα γυρίσματα του οποίου θα αρχίσουν προσεχώς.

Η Lena Headey δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες που δείχνουν ότι η προετοιμασία για τα γυρίσματα έχει μπει στην τελική ευθεία, ενώ ο τηλεοπτικός της αδερφός, Nikolaj Coster-Waldau, δήλωσε πως η παραγωγή θα αρχίσει εντός του μήνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο 8ος κύκλος θα βγει στις οθόνες μας το καλοκαίρι του 2018 ή την άνοιξη του 2019. Παράλληλα, αν και τα επεισόδια αναμένεται να είναι έξι ή οκτώ, θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, όπως συνέβη με το φινάλε του 7ου κύκλου, αλλά και επιβεβαίωσε ο Liam Cunningham, λέγοντας «έχω ακούσει πως τα επεισόδια θα είναι μεγαλύτερα».

Στο μεταξύ, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως θα συναντήσουμε καινούργιους χαρακτήρες και, συγκεκριμένα, επτά: έναν μισθοφόρο, έναν αγρότη στον Βορρά, ένα θρασύτατο αλλά γοητευτικό κορίτσι από τον Βορρά, ένα φρουρός επίσης στον Βορρά, έναν ναύτης και δύο φύλακες.

Υπάρχει, ωστόσο, και μία αρνητική πτυχή, καθώς άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 8ος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος, ενώ το HBO έχει ήδη ανακοινώσει ότι δουλεύει σε παραπάνω από μία ιστορίες που θα «γεννηθούν» από το Game of Thrones.

Δείτε το βίντεο για την πλοκή της νέας σεζόν εδώ