Άστρα Weekend

ΚΡΙΟΣ

Έχεις δίκιο να αγχώνεσαι και να εκνευρίζεσαι με τα οικονομικά σου! Και ποιος δεν θα το παθαίνε; Σου φταίει η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με την Σελήνη. Εσύ όμως μπορείς να το στρέψεις υπέρ σου και προς την σωστή κατεύθυνση, αν διοχετεύσεις την ενέργεια που σου συσσωρεύει ο εκνευρισμός, κεκλεισμένων των θυρών με το ταίρι σου, ώστε να μείνετε και οι δυο κατευχαριστημένοι, αφού η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Όμως το μεσημέρι πρέπει να εντείνεις την προσοχή σου γιατί θα σχηματιστεί τετράγωνο με της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες για να αποφύγεις απατηλές καταστάσεις. Αυτή η αποφόρτιση θα σε κάνει όλο το Σάββατο να ακτινοβολείς γοητεία, να μαγεύεις τους πάντες και ιδίως το ταίρι σου που θα το δικαιώσεις για την επιλογή του να είναι μαζί σου.

Η Κυριακή θα είναι ευχάριστη και για σένα και για το ταίρι σου και αυτό οφείλεται στην επικοινωνιακή σου δεινότητα και πειθώ για επαφές και θα κάνεις το ταίρι σου να σε ακολουθήσει στις επιλογές σου για διασκέδαση με αποτέλεσμα να περάσετε θαυμάσια συναναστρεφόμενοι και φίλους. Σε αυτό σε βοηθά το εξάγωνο που η Σελήνη θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο σου. Αν δεν έχεις ταίρι, από το βράδυ της Παρασκευής μπορείς να επιδοθείς στην αναζήτηση με επιτυχία αφού ευνοείσαι σε αυτό. Αρκεί να το αποφασίσεις να βγεις από το καβούκι σου και να κυκλοφορήσεις. Βεβαίως θα γοητεύσεις, όμως καλό θα είναι να κρατήσεις και κάποιες επιφυλάξεις για τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν πριν κάνεις σχέση, ο Ποσειδώνας βλέπεις! Την Κυριακή, οπότε τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα, όποιο πρόσωπο μπει στο στόχαστρο σου είναι μοιραίο να το κατακτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το βράδυ της Παρασκευής σε βρίσκει με όλη την κούραση της εβδομάδας φορτωμένη στην πλάτη σου. Πως όχι; Τώρα έφυγε ο Άρης από τον Σκόρπιο! Με τι κουράγιο να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου χωρίς να εκνευριστείς; Πώς να καταφέρεις να απαλλαγείς από την ένταση με το ξενύχτι; Είναι προτιμότερο για να αποφύγεις τους πιθανούς καυγάδες με το ταίρι σου με το να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς. Η Σελήνη έφυγε πια από το ζώδιο σου και πέρασε στους Διδύμους, σχηματίζοντας τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Έτσι το Σάββατο σε βρίσκει με διάθεση για λογοδιάρροια και υπερβολές που θα παραξενέψουν το ταίρι σου που θα φαντάζεται και θα υποπτεύεται διάφορα. Βλέπεις, η Σελήνη κάνει το μεσημέρι τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, σε σπρώχνει να κάνεις λάθη. Καλύτερα να χαλιναγωγήσεις αυτές τις τάσεις.

Επίσης την Κυριακή να μην ανοίξεις συζητήσεις για σοβαρά θέματα, δεν προσφέρεται η μέρα για την επίλυση τους. Η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερα της. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τους Ιχθύες σε ευνοεί να προτιμήσεις μια βόλτα στην εξοχή που και χαλαρώνει και ξεκουράζει με την αλλαγή παραστάσεων. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι και κάνεις νέα γνωριμία, αν αποφύγεις να προχωρήσεις εσύ στο πρώτο βήμα, θα φανούν οι προθέσεις του άλλου προσώπου. Μην έχεις προσδοκίες από την αρχή, αλλά άσε τον χρόνο να κάνει την δουλειά του για λογαριασμό σου. Μπορεί την Κυριακή να σου εμφανιστεί μια παλιά κατάκτηση και να σου κάνει κρούση για επανασύνδεση. Να αποφασίσεις αν σου πηγαίνει αυτή η εξέλιξη και να θυμηθείς τα υπέρ και τα κατά της σχέσης πριν απαντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα είσαι καλή παρέα για το ταίρι σου αν δεν καταφέρεις να βάλλεις υπό έλεγχο την κυκλοθυμική σου διάθεση που κάνει τα συναισθήματα σου να σκαμπανεβάζουν και το ταίρι σου να εκνευρίζεται γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Με το πέρασμα την Σελήνης στο ζώδιο σου, και το τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, μπορείς να περάσεις ένα ονειρεμένο Σάββατο με το ταίρι σου αν το επιδιώξεις, μαγνητίζοντας και γοητεύοντας το, αλλά να προσέξεις, έχει μάθει από σένα να παίζει και αυτό παιχνίδια μυαλού και σε κοπιάρει με επιτυχία. Αναρωτιέσαι το γιατί; Είναι το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες που ευθύνεται.

Την Κυριακή, εξ αιτίας του εξάγωνου της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό, καταφέρνεις να κερδίζεις την μάχη των εντυπώσεων όπου και αν βρεθείς, ενώ το ταίρι σου είναι το πρόσωπο που εντυπωσιάζεις περισσότερο. Αν είσαι μόνος/η και θέλεις να δώσεις τέλος στην μοναξιά σου και επιδιώκεις να αποκτήσεις κάποιο ταίρι, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κάνεις καλή εντύπωση και αυτό δεν θα το πετύχεις αν δεν ελέγχεις την ψυχική σου διάθεση ώστε να μην έχει διακυμάνσεις και δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Στο χέρι σου είναι το Σάββατο να γοητεύσεις, να μαγέψεις και να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο βάλλεις στο στόχαστρο, αλλά μην σπεύσεις να επενδύσεις σ’ αυτό πριν ο χρόνος το επιτρέψει, ενώ την Κυριακή θα το ρίξεις στο φλερτ που είναι η αγαπημένη σου απασχόληση όπου διαπρέπεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες για να τιθασεύσεις την εριστική διάθεση σου για κόντρες και τον εκνευρισμό σου που οδηγεί σε διαξιφισμούς είτε με φίλους σου είτε ακόμη χειροτέρα με το ταίρι σου. Η είσοδος της Σελήνης στον χώρο των Διδύμων ευθύνεται, άσχετα αν σε φορτώνει αισθησιασμό, γιατί σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Είναι οι δυο αρνητικοί παράγοντες που το Σάββατο θα σε οδηγήσουν σε άλλα δυσάρεστα συναισθήματα και καταστάσεις, αφού και οι ανασφάλειες και η κυκλοθυμία θα κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως και δικαιολογημένα, δεδομένου ότι αντιλαμβάνεσαι την διαίσθηση σου να σου χτυπά προειδοποιητικά καμπανάκι για το μέλλον της σχέσης σου. Αν υπολογίσεις και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι απόλυτα δικαιολογημένο αυτό.

Σαφώς καλύτερη θα είναι η κατάσταση την Κυριακή που προσφέρεται για ανανέωση και αποφόρτιση με μια βόλτα στην εξοχή που θα διορθώσει την διάθεση σου. Αν δεν έχεις ταίρι, κάπου μέσα στην πολυκοσμία υπάρχουν ελπίδες να σου εκδηλωθεί από κάποιο πρόσωπο το ενδιαφέρον του, αλλά πρέπει να προσέξεις να μην παρασυρθείς από κολακείες και μεγάλα λόγια, έλεγξε το κατά πόσον είναι ειλικρινή. Στην περίπτωση που κάποιο πρόσωπο σου έχει τραβήξει την προσοχή και αποτελεί το αντικείμενο του πόθου σου, τότε θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς και κυριολεκτικά να ιδρώσεις για να το κατακτήσεις.

ΛΕΩΝ

Μια κοπιαστική εργάσιμη εβδομάδα, θέλεις δεν θέλεις, σου αφήνει τα ίχνη της, κατά πρώτον σε κούραση και δευτερευόντως σε εκνευρισμό, έλλειψη διάθεσης για επικοινωνία, ασυναίσθητη δυσφορία και κακοκεφιά. Μην τα μεταφέρεις στο ταίρι σου, γιατί μπορεί και αυτό να βγαίνει από την εβδομάδα στην ιδία κατάσταση και δεν είναι δίκαιο έκτος από όσα αυτό κουβαλάει να φορτωθεί και τα δικά σου. Η Σελήνη πλέον περνάει στους Διδύμους και παράλληλα σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο και επειδή συνήθως γίνεσαι το αντικείμενο θαυμασμού ή κολακείας, συγκρατήσου το Σάββατο αν σου εκδηλωθούν. Μπορεί να είναι απατηλά, ίσως να τα προκαλεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Μην ενθουσιαστείς και αντιδράσεις σαν σκύλος που κουνάει την ουρά του όταν είναι χαρούμενος, με αποτέλεσμα να ενοχληθεί το ταίρι σου.

Την Κυριακή που η επικοινωνιακή διάθεση σου θα είναι στο φόρτε της, μην παραμελήσεις το ταίρι σου για τους φίλους σου και προκαλέσεις παραπόνα. Συνδύασε τους σε μια κοινή εκδρομή. Άλλωστε, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό ευνοεί κάτι τέτοιο. Αν είσαι μόνος/η και αναζητάς ταίρι, μην μπεις στον κόπο όσο είσαι σε κακή διάθεση και δεν έχεις ξεκουραστεί. Δεν θα καταφέρεις τίποτε καλό. Αντίθετα αν ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, θα κάνεις μια γνωριμία το Σάββατο που θα είναι εντυπωσιακή, όμως πρέπει να ελέγξεις αν πράγματι η επιφάνεια ανταποκρίνεται στην ουσία. Την Κυριακή ευτυχώς που υπάρχουν οι φίλοι, που σε μια διευρυμένη φιλική παρέα μπορείς να βρεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο που θα βρεθεί εκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους σε στρώνει στην δουλεία, όμως σχηματίζει και τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο και σου αυξάνει την γοητεία, σε βοηθά να προβάλλεις τα προσόντα σου με επιτυχία και σου προκύπτουν νέες ευκαιρίες που δυσκολεύεσαι να παραβλέψεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παραμελήσεις το ταίρι σου και πρέπει να κάνεις κάποιους χειρισμούς για να αποφύγεις γκρίνιες και δυσαρέσκειες, ενώ μπορεί να έχεις μπει σε μια ιστορία στα επαγγελματικά που εγκυμονεί εξαπατήσεις λογω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Πολύ κακό για τίποτε δηλαδή, γκρίνιες και παραπόνα για μια επαγγελματική υπόθεση που στο τέλος μηδέν εις το πηλίκον!

Την Κυριακή που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε κάνει να ασχοληθείς με πολλές υποχρεώσεις κοινωνικού και επαγγελματικού χαρακτήρα και για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να καλυφτείς, πάρε μαζί το ταίρι σου να σε συντροφεύει. Αν δεν έχεις ταίρι, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι ούτε την Παρασκευή, ούτε το Σάββατο που δεν προσφέρονται για κάτι καλό, ιδίως με την παρουσία του Ποσειδώνα. Προτίμησε να επιδιώξεις κάποια γνωριμία την Κυριακή αναμεσα σε φίλους και συναδέλφους όπου θα βρεθείς.

ΖΥΓΟΣ

Ενώ έχεις φτάσει μέχρι το Σάββατο με φορτίσεις και εντάσεις, που σου άφησε η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τον Σκορπιό, κατορθώνεις να χαλαρώσεις, αφού προηγουμένως έχεις περάσει από την κρεβατοκάμαρα και θέλεις να διατηρήσεις αυτήν την χαλαρότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σε φέρνει στο επίκεντρο της προτίμησης να σε συναναστρέφονται οι πάντες, των οποίων όμως τα λογία πρέπει να προσέξεις να μην ασκήσουν κακή επιρροή στη σχέση σου, καθώς μπορεί να εκμυστηρευτείς τα προσωπικά σου σε αναξιόπιστα άτομα. Αν ψάχνεις την αιτία που ξανοίχτηκες σε αυτά, μάθε ότι είναι το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Την Κυριακή με το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ουρανό από τον Κριό, γίνεσαι ιδιαιτέρα δημοφιλής και η συντρόφια σου περιζήτητη. Εσύ όμως προτιμάς να είσαι με το ταίρι σου και να απολαμβάνετε ποιοτική διασκέδαση. Αν δεν έχεις ταίρι, ενώ μέχρι και την Παρασκευή έπρεπε να διατηρείς τις επιφυλάξεις σου σε νέες γνωριμίες, το Σάββατο και η Κυριακή είναι ότι πρέπει για εξόδους, συγκεντρώσεις και διασκεδάσεις όπου μπορείς να ανακαλύψεις το μελλοντικό σου ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο εκνευρισμός που βίωσες και σου έμεινε από την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από το ζώδιο σου, δεν την φέρνει στα καλύτερα της το Σάββατο την επικοινωνιακή σου διάθεση, παρ’ όλο που συναισθηματικά νοιώθεις πάθος και πολύ κοντά με το ταίρι σου εξ αιτίας του τρίγωνου που σχηματίζει η Σελήνη που έχει πλέον περάσει στους Διδύμους με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο. Παρά ταύτα, η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις αν δεν προσέξεις θα βρεθούν μπροστά σου γύρω στο μεσημέρι, όταν η Σελήνη σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Την Κυριακή, οπότε η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου, που θα φουντώσει το πάθος σας και τα αισθήματα σας. Αν ψάχνεις για ταίρι το Σάββατο, μην περιμένεις να κάνεις σχέση που θα έχει διάρκεια, η Κυριακή είναι η κατάλληλη ημέρα για κάτι τέτοιο και θα σε βοηθήσει η διαίσθηση σου στις επιλογές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ζητούμενο για σένα ήταν την Παρασκευή πώς να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις με το ταίρι σου. Αν δεν το κάνεις, θα είναι λάθος, δεν θα ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Η Σελήνη που το Σάββατο έχει περάσει πλέον στο ζώδιο των Διδύμων και που σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, ευνοεί τα αισθηματικά σου. Εν τούτοις, παραμονεύει ο κίνδυνος να εξαπατηθείς εξ αιτίας του τετραγώνου που το μεσημέρι σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Αυτό το φαινόμενο επιδρά στην επικοινωνία σου, την κάνει ασαφή και οδηγεί σε παρανοήσεις και εξαπατήσεις.

Ευτυχώς για σένα, η Κυριακή είναι μια ημέρα που χαρακτηρίζεται από το εξάγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και ευνοεί την συγκαταβατικότητα και την συνεννόηση με το ταίρι σου και έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μαζί βόλτες στην εξοχή και να έλθετε ακόμη πιο κοντά. Αν είσαι μόνος/η, οι γνωριμίες του Σαββάτου μπορεί να σου φανούν ελκυστικές, όμως οι πλάνες καραδοκούν αντίθετα με την Κυριακή που η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χμ. Από τους τυχερούς του Σαββατοκύριακου, με την καλοπέραση σου, τα αισθηματικά σου να πηγαίνουν μια χαρά… Καταρχήν, η Σελήνη έχει περάσει πλέον στο ζώδιο των Δίδυμων και σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σου δίνει την ευκαιρία να αποφορτιστείς και να βρεις ευχάριστους τρόπους να εκτονωθείτε με το ταίρι σου από τις εντάσεις που έφερε ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού και που τώρα είναι παρελθόν. Διασκέδαση λοιπόν, με εξόδους, χορό, περιπάτους με το ταίρι σου και ότι άλλο συνεπάγεται. Φουντώνουν τα αισθήματα σας αλλά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες σου βάζει περίεργες σκέψεις για πονηρές παρασπονδίες. Κρατήσου!

Την Κυριακή που είναι ημέρα ανάπαυσης, ξεκουράσου, χαλάρωσε, ανασυγκροτήσου, γιατί η Δευτέρα είναι εργάσιμη και το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό σου το επιβάλλει. Αν είσαι χωρίς ταίρι, από την Παρασκευή το βράδυ μπορείς να ζευγαρωθείς, το Σάββατο άσε το ψάξιμο και κοίταξε πως θα βολέψεις τα επαγγελματικά σου, ενώ την Κυριακή, θα πεις αντίο στην ξεκούραση γιατί θα σε εκπλήξει ευχαρίστα το φλερτ που θα κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τέλος της εβδομάδας σε βρίσκει να έχεις ακόμη πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις που σου τρώνε τον χρόνο σου, όμως βρες κάποιον να αφιερώσεις και στο ταίρι σου που αλλιώς θα νοιώθει παραγκωνισμένο και δεν θέλεις να μάθεις πως μπορεί να αντιδράσει! Το Σάββατο με το τρίγωνο που θα σχηματιστεί από την Σελήνη, που έχει πια περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου, έχεις ευκαιρίες να φλερτάρεις, είτε με το ταίρι σου είτε και με άλλα πρόσωπα. Αν κάνεις το πρώτο, πολύ καλώς! Αν όμως το δεύτερο, την πάτησες! Καραδοκούν εκατέρωθεν εξαπατήσεις με το τετράγωνο που το μεσημέρι σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και μπορεί και συ να πάθεις αυτό που θέλεις να κάνεις στο ταίρι σου, αυτά είναι δανεικά. Συγκρατήσου και έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Την Κυριακή ενδείκνυται να κάνεις κάποιες βόλτες με το ταίρι σου και φίλους για να περάσετε καλά αφού το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό σας βοηθά να τις πραγματοποιήσετε. Αν είσαι ελεύθερο πουλί, θα κάνεις γνωριμίες την Παρασκευή, φυλάτε τα ρούχα σου το Σάββατο που είναι απατηλό, ενώ την Κυριακή το φλερτ που θα κάνεις θα είναι και ευχάριστο και ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο θα σε βρει με νευράκια, θα έχεις ιδιαίτερη ευαισθησία στα πειράγματα που θα σου κάνουν και γενικά θα σε έχει κυρίευση κυκλοθυμία. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην εκδηλώνεις αυτά τα αρνητικά στο ταίρι σου. Άλλωστε αυτό δεν θα είναι δύσκολο με το τρίγωνο που η Σελήνη που πέρασε στους Διδύμους σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το κέφι σου. Το τετράγωνο όμως που η Σελήνη σχηματίζει το μεσημέρι με τον Ποσειδώνα που θα βρίσκεται στο ζώδιο σου, δημιουργεί συνθήκες που είναι καλό να τις διερευνήσεις για να μην εξαπατηθείς από χαμογελά , γλυκόλογα και κολακείες που θα δεχτείς ακόμη και από το ταίρι σου. Δες κάτω από την επιφάνεια!

Την Κυριακή αξιοποίησε την με το ταίρι σου φροντίζοντας το σπίτι, διακοσμώντας το, στολίζοντας το. Αν δεν έχεις ταίρι, κάτι τα νεύρα σου, κάτι οι τάσεις για εξαπατήσεις του Σαββάτου, μια Κυριακή σου μένει να φλερτάρεις αλλά θα σε αποζημιώσει μια χαρά!